Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Irriterande porrsidor som popar upp

Irriterande porrsidor som popar upp

Jag har två sidor som hela tiden poppar upp när jag startar internet explorer eller låter datorn stå ett tag. Mycket irriterande, jag har ingen aning om var de kommer ifrån men skulle gärna få hjälp att bli av med dem. Den ena heter "350's links" och den andra "90x60x90" ...eller nåt liknande... De kommer som hela websidor med massor av porrlänkar på. De går att stänga av och håller sig lugna tills man låter datorn stå eller stänger av/sätter på.

Jag har försökt med virusrensningar, rensa alla cache minnen men det vill inte försvinna. Jag har sökt efter var de kan ligga på disken men inte hittat dem.
Nån som har ett tips?
Antal svar på detta inlägg: 4
Prova http://toolbar.msn.se,det stoppar det mesta,och
är på svenska.
Pröva det här programmet, verkar som om du har något junk i datorn i alla fall. Är väl bäst att ta bort det antar jag.

http://www.spybot.info

Sen så är ett råd att ladda hem och installera Molzilla Firefox (http://www.mozilla.se) den har inbyggd popup-stoppare. Sen är det en fördel att ha ett program som inte är lika vanligt som IExplorer, det blir inte lika lätt angripet av virussar o liknande.

Lycka till!
Om du installerar Service pack 2 till Win XP så får du en popup blocker. Det kan du ladda ner genom windows update.

Verktyg --> Windows update

Men som Nicke skriver så rekomenderar jag att du använder Mozilla Firefox jag använder det själv och är jättenöjd. Det som kan vara problem är att vissa sidor fungerar inte fullt lika bra som i internet explorer.

Lycka till!
Annons
Har du kört windows update, och laddat ned programmet för skadliga filer. Dessutom finns ju deras Anti Spy Beta att ladda ned

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem