Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Vindbyar

Vindbyar

vindbyar på 10m/s drar över vårt område. men regnet eller snön har uteblivit

hur ser det ut på andra plattser i Sverige??
Antal svar på detta inlägg: 10
Det blåser fortfarande med vindbyar på 10 - 15 m/s nere i Blekinge. 10 mm regn i natt, som nu har upphört och solen börjar titta fram.
I Umeå blåser det ca 7m/s, mulet men ingen nederbörd och plus 1 grad!
Hej, Sthlms-reg har kastbyar så fönstren skallrar, men solen lyser och den lilla snö som låg på bilarna i morse den har smält bort, 3-5 plusgrader nu, så vi får inte klaga. Livet går vidare i repris om man vill också. Som flickan sa. Ha en trevlig helg alla. L.
Annons
I Ryd Tingsryd 7 m/sek solsken.
17 m/s i centrala Skåne så det lär väl bli en del bilder i morgondagens tidning
I Stenungsund är det just nu 9 plusgrader, växlande molnighet och vind 4 - 5 m/s. I natt var det regn och stormbyar, inget som är ovanligt här på västkusten.
Alla på IS önskas en trevlig helg.
Här någon mil söder om Värnamo 8gr varmt med lite byig vind och växlande sol just nu. I natt halv storm. Soptunnan omkullvräkt men alla tegelpannorna tycks vara kvar.

Lufttrycket föll från 776 mm Hg (högtryck) i torsdags till 746 mm Hg (lågtryck) i dag lördag. Det var detta snabba tryckfall som orsakade nattens storm. Som synes så gäller fortfarande för oss lite väderbitna lantisar det gamla hederliga barometermåttet mm kvicksilver. Heder åt Evangelista Torricelli (1608-47).
det är totalomslag i vädret idag , solen skiner från en klarblå himmel och trädgårdsarbetet är en glädje att göra, även om temperaturen inte blev högre än +5grader
Vaknar till en klarblå himmel och solen skiner, men med att vinden tjuter genom ventilationen, 15m/s är vi inte vana med , garagedörren står på vid gavel och skottkärran har flugit all världens väg. och ändock är det +6grader varmt. märkliga omkast i vädret är det.
I Lappstockholm -3,8 grader, gungorna rör sig knappt i gungställningen vilket måste betyda i stort sett vindstilla. Solen försöker bryta igenom så snart är det nog klart och soligt ute. Blir nog en fin dag. Uppehållsväder.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem