Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Sybercrim??

Sybercrim??

Hur är företagens samlade IT kunskaper egentligen, och hur kan detta vara möjligt?

http://korta.nu/LW1

http://korta.nu/NW1

[ http://korta.nu/SW1 ]..
Antal svar på detta inlägg: 7
Ja du Göcke, man kan bara undra och spekulera. Återigen; Vart är vi på väg? Finns snart ingen säkerhet kvar i samhället. Och värre och värre blir det. Lyssnar man på radio så nog snackas det om just sådan där saker, hur det går till och nya tester och tävlingar i saken varje dag närapå. Gäller att välja sina vägar. Hälsn. L.
Då kanske man ska försöka ta sig in så man kan få lite värme i lägenheten!
Göcke. Hur är det möjligt? Jo är det inte så att den digitala tekniken går och har gått alldeles för fort. Alla ska ha det senaste vad gäller datorer, surfplattor och mobiler. Gäller både privat, företag och myndigheter Alla tillverkare vill sälja, men säkerheten är det ingen eller få som bryr sig om. Det är hög tid att vi stannar upp med det vi har idag, och ägna resurserna på att öka säkerheten.
Annons
För fort?? Allt detta har varit känt i snart 25år, och nu vill ju bilbranchen ha fjärfstyrda bilar över internet. Och vem som helst kan styra drönarhelekoptrar från fånarna. Det liknar mer som om det man viste har nu kört över alla utan att någon säger stopp och belägg. Tänk er? Vad är det för vits med försäkringar, när fastigheterna är vidöppna via nätet.
och edra routrar är rent vidöppna ,
[http://korta.nu/cY1 ]..
Ni oroar er i onödan. Snart kan vi åka till mars på semester!! Och lämna internet bakom oss!!
Thomas2 , det blir inte under överskådlig tid att vi reser på semester till Mars

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem