Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

Spel o dobbel

Spel o dobbel

Jag har precis avslutat en dag då jag omsatt sjutusen kronor på spel på sk enarmade banditer

Varför? Jo jag nappade på ett erbjudande på en spelsajt, julkalender typ. Sätt in 100 kr så får du en bonus på 200 kr att använda i casinot.

När jag sen såg villkoren så stod det att bonusen skulle omsättas 35 ggr för att pengarna var mina. Alltså spela för 7000.

Jag provade olika maskiner typ enarmade banditer och kom fram till att gillade Mega Fortune bäst. Jag kom oxo på att jag tjänade bäst om jag körde på lägsta nivå trots att det tog längre tid att omsätta 7000.

Resultatet blev + -874. Inte illa pinkat av en gubbe på snart 70 va?

Vad vill jag då säga med detta? Jo jag som bara spelar poker normalt aldrig har trott slumpen kan vinna. Och det var riktig spänning en gång då ett typ chokladhjul hamna bredvid jackpotten på 19 mille. Fick istället 150 kr.

Göcke, om politiksnack. Min uppfatning om politiksnack är att det handlar om fördelar /nackdelar med olika partier. Det har jag aldrig snackat om. Att kritisera makt är nåt helt annat. Om sjukvården då. Den är bra i Sverige, men den har blivit sämre de sista 10 åren. Då uppfattas den som dålig. Mindre empati. Jag kommer att förbihålla mig rätten att kritisera makten även på detta forum.

Jag har vart i USA och har häftiga nyheter om Mars färderna men det återkommer jag med efter helgerna

GOD JUL alla

Peder

Antal svar på detta inlägg: 0

inga svar än...



Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem