Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

mpg problem

mpg problem

ända sedan jag installera om xp har jag haft problem att spela upp mpg och mpeg filer. bilden e lika bred som den är hög. jag har prövat att använda powerdvd och media spelaren men de blir likadant på båda programen.
jag installera förresten cole 2k codec pack ganska tidigt på datorn så jag vet inte om de kan vara de som de e fel på. men nu e de avinstallerat iaf och jag har fortfarande samma problem..

snälla hjälp mig
Antal svar på detta inlägg: 7
Det är ditt codec pack som har pajat det.
Antingen installerar du det igen och ändrar i inställningarna så det blir rätt eller så installerar du ffdshow och provar med det.
det finns en spelare som heter VLC player som ja själv använder som tar dom flesta format prova den.
jag pröva att installera den nyaste versionen av cole 2k o de funka perfekt. men jag fattar inte varför de kunde bli detta problemet. de var inte så förra gången jag installerade cole 2k..

*förvirrad*
Annons
Ricky (Och alla andra):

Om ni har problem med att spela upp film-filer, och inte vill använda VLC på grund av dess begränsade inställningsmöjligheter och i största allmänhet kassa funktionalitet.
Prova då Omnishow Codec packade .. jag har kört det tillsammans med den bundlade spelare MPC, som enligt min mening och personliga smak är den som ger mig mest utrymme att optimera och ställa in alla inställningar efter mina behov.
Omnishow bundlingen hittar ni på -->

http://stygg.nxs.se/omnishow.rar

Packa upp i det bibliotek ni vill ha paketet, lämpligen "C:\Program Files\omnishow" och kör installfilen. Starta sedan MPC och välj att den skall vara registrerad spelare för alla videofiler.
Instämmer med Jockes inlägg. VLC ( VideoLanPlayer) är den klart bästa, spelar nästan allt utan extra codecs...http://www.videolan.org/vlc/ Testa den, du blir inte besviken...

Ha det cool
Ett annat tips är Crystal Player, har lite mer inställningar.
Finns i en fri och en betalversion.
http://crystalplayer.com/

Ha det cool
det var bra du fixade felet.
beror på codec kodningen var okänd

men msplayer 10 finns kända codec är installerad .

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem