Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Övrigt

Festivaler

Festivaler

Nästa fredag den 17 Aug startar Malmö Festivalen, Den startar alltid med "världens största kräftskiva" på Stortorget mitt i Malmö, och pågår i en vecka.

Här finns högklassig underhållning varje dag på ett antal scener, tivoli aktiviteter för barnen, öltält och mat från alla kulturer, hela Malmö förvandlas till en enda stor festplats, så om ni har tankar på att komma förbi eller besöka Malmö, så försök planlägga besöket 17 - 24 Augusti.

Har du någon trevlig festival där du bor, så skriv o berätta.

Ha en bra dag!
Antal svar på detta inlägg: 7
Här i trollhättan har vi Fallens dagar och håller på i tre dagar. Mycket musik och olika arangemang. Dom släpper på vatten i fallen på kvällarna det är ett skådespel utan dess like. avslutningen är på söndag och på kvällen så avslutas det med ett jätte fyrverkeri. På dagarna så är det öl-tält . nästa år så är det jubileum då är det något extra. Brukar vara mellan den 19-22 juli.
Norrköping har en "Augustifestival". Den startade igår med tivoli, tombola och fyrverkerier. Det är fyrverkerier varje kväll klockan 22.00. På fredag kommer alla knallarna som står på en speciell gata, packat med folk!
Olika uppträdanden, igår var det bl. a Lill Lindfors, vi var där!!
Mat, öl och vin finns överallt. Festivalen varar veckan ut.
Men det är visst sista året. Nästa år återgår vi till karneval.

Festivalen drar massor av folk. Så välkomna till Norrköping!!
Göteborgs kalaset! Hela Göteborg fyllt med tält serveringar underhållningar överallt. Avslutas med ett jätte fyrverkeri sista dagen. och
Annons
I Karlshamn har vi Östersjöfestivalen. Alltid V29. Mycket musik, mat och nöjesfält. Och ett och annat öltält I år hade vi Martin Stenmark och The Ark här på invigningskvällen.
Finns alltid något att se och göra för hela familjen

Så välkomna till Karlshamn
Hoppas inte våra Festivaler blir som i Hässleholm, urartar i knivdåd.Trisst när det blir så när alla försöker ha´roligt!!
Hej!
Växjö har en trevlig Festival som heter .

KARL OSKAR DASGARNA. Den starta nu fredag-söndag.

MVH bravo
Vi har Kristianstadsdagarna i år var det den 7 juli till 14 juli. Det är trevliga dagar med massor av musik och mycket mera.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem