Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Är vi för aktiva??

Är vi för aktiva??

Jag tycker det tar så lång tid innan ett svar kommer in på plats? Vet inte hur det görs ,så jag kanske inte ska klaga,men, men.

Frågan är fri!
Antal svar på detta inlägg: 8
Vi har ju några minuter på oss att ändra vårt inlägg så därför dröjer det väl lite innan det är på plats.Synd att här inte finns en chatt där man kan samtala mera direkt Jag är med i Seniornet och där chattar vi varje kväll
Pensionär, bara det att vi får svar är en stor framgång. Tidigare kom där in ett par inlägg om dagen, nu tycker jag det börjar bli bra fart på forumet. Jag var borta ett tag på ett annat forum, med massor med inlägg och svar, men vi på IS vill ha kvalitet och inte diskussioner som följande.

1 Idag är det måndag och jag skall köpa skor.
2 Ska du.
3 Ja, blåa.
4.Jag tycker röda är snyggare
osv osv

Tycker de trådarna vi har här håller en helt annan klass, och det skall vi försöka fortsätta med, och vara tacksamma för.

Sedan håller jag med dig, och det har jag sagt innan, det kan bli mycket bättre, har man ett inlägg med 400 läsare och 20 svar, då blir man allt lite besviken, vet inte riktigt hur vi skall höja intresset för att svara.

Men vi kör väl på och hoppas på bättring.
http://youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM
En av dom populäraste video på you tube
Annons
Vargo vad är Seniornet?? Ok, Micke men ibland är det bara vi (Du,leiake och nu Vargo) Joanna i bland. Men jag är nog öppen för lite mer likt en chatt , men inte så som Micke erfor på sin chatt.Går det att fixa någon länk på detta Forum där vi kan komma och svara direkt?? NÄ VA´?
Pensionär: Du undar över vad Seniornet är. Kolla här: http://www.seniorit.se/
Här har du en bra sida. Du kan klicka vidare.
Välkommen in!!!
Joanna
Seniornet är en förening för äldre,dom har lite mer än 7000 medlemmar från hela Sverige Där finns forum och chatt och det kostar 200 kronor om året Man kan lägga in länkar och bilder men tyvärr finns där inga smileys Just nu kommer jag inte in på Seniornet jag tror att dom håller på att byta ut sitt register.Man måste vara 55+för att bli medlem där http://www.seniornet.se/
Vargo! Nej, inte jag heller. Kan Du återkomma om Du hittar rätt, och 55+ klarar jag med bravur! Om inte annat finns min E-post. på förhand.
Ok jag varskor när det funkar igen

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem