Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

ISO ??????

ISO ??????

Tja alla experter !
Jag har en ISO-fil med ett program som jag hade tänkt installera, men hur ska jag lämpligast gå tillväga, jag kör WI XP som OS. Programmet hade jag tänkt lägga in på en tom partition på HD nr:2 och det stöds både av Windows och linux.
ÄR DET NÅN SOM VET ???????
Antal svar på detta inlägg: 5
Vad är det du vill ha hjälp med? hur du ska installera ett program?
hur du ska bränna en skiva? hur du ska köra daemontools?
Hej Rob!
jag kanske inte utryckte mig riktigt, det jag undrar över är om det finns något sätt att direkt från en ISO-fil installera ett program. Filen är på nästan 2gig och jag har ingen DVD-brännare
vad gör jag lämpligast ?????
Ladda ner Fantom CD eller Daemon tools, som man kan skapa "virtuella" cd drives med. Sen är det bara att "mounta" ISO filen i en virtuell drive. Lite otydligt kanske, men det klarnar nog om du laddar ner något av programmen.

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php" target="_blank">http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php

http://www
.majorgeeks.com/download1695.html

Finns kanske bättre mirrors, google är din vän ;)
Annons
Använder google för att hitta Daemon Tools och installerar det sedan följer anvisningarna för att mounta ISO filen som en Virtuel DVD eller CD.
Hej Owe!

eftersom du inte bränna iso-filen till dvd-skiva, måste du öppna iso-filen med ett program tex, iso-buster. sen kan du installera programmet.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem