Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Problem med IE7

Problem med IE7

Har sedan lång tid IE7 men något har hänt. Kan inte öppna Internetalternativ under verktyg. Får meddelande att systemadmin skall kontaktas = jag själv. Ett annat problem som jag tror hänger ihop med det första är att menyerna på egenskaper för bildskärm är borta men kommer fram i felsäkert läge. Har kollat virus med flera program likaså anti-adware atan och hitta någonting. Allt fungerar men visst vore det bra om man hade full kontroll. Någon som kan hjälpa mig
Antal svar på detta inlägg: 6
PonGot
Förlåt men jag kan inte låta bli. Byt till FireFox!
jigsaw
FF kör jag helst både på PC o Mac men t.ex. e-recept sidan funkar bara med IE. Och recept måste man kunna skriva ut som läkare.
PonGot, har Du testat med IE tab för FF3, med det tillägget så kan man köra IE i FF.


https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/1419
Annons
Pongot!

Kör en ominstallation av IE7 uppe på det gamla,så blir det bra igen.

Adminstratör :Ägaren. Inga lösenord.

www.microsoft.se
En kul grej jag var inne på en sida om jakt och läste detta. "Vidare; ni som har problem med att innehållet på siten lägger sig långt ner på sidan, uppdatera med den senaste versionen av er webbläsare typ internet explorer. Det är helt gratis från nätet. Eller pröva byt webbläsare till Firefox."

Dom tyckte man kunde byta till Firefox den börjar bli populär
xyz!
Ditt förslag visade sig funka med FF och e-recept. Skall upplysa https://www.e-recept.nu/ att det finns ett alternativ. Emellertid funkar det inte för Mac men jag har en WXP partition på min Mac så recept funkar där.

leiake! din gamle räv det funkade med ditt förslag så att nu kan man se vad som händer inom IE7 men forfarande har jag problemet med bildegenskaper
Tusen tack grabbar

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem