Tisdag 23 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

Windows

Windows

kan man omvandla en kopia av windows xp till ett orginal med något program
Antal svar på detta inlägg: 10
varför inte köpa en skarp windows7
har en kompis som har ett program för att omvandla. Går det att göra så
Och vad kostar en windows skarp 7?
Annons


inte blir det orginal av det i alla fall.

en w7 uppgradering ligger väl på ca 1400:-
Håller med Göcke att inte blir det en skarp version även om du trollar lite med diverse program. Men är du rädd för Microsoft så ställ in Windows Update så den hämtar uppdateringarna men du bestämmer själv vilka du vill ska installera. Alla uppdateringar som heter nåt med WGA ska du undvika så ska nog allt ordna sig.
Microsoft ska visst skicka ut en uppdatering som ska kunna kolla om man har en laglig version av operativsystemet eller Office men denna uppdatering är frivillig så ändra nu i Win Update kära vänner. Eller ni som känner på sig att ni behöver göra det.
1400 spänn är billigt för ett gott samvete och ett mer bekymmersfritt datoranvändande.
Men gratis är gott! Bryr dig dig inte om de som får sina program från MS.
Och det finns på de ställen som som heter Pb. Och det fungerar men berätta inte det för de som har betalt från MS för att förhindra spridning av mjukisar.
Men datorprogram finns det gott om som är gratis. Sk freeware som funkar bra. Vill man sen ha fullversioner av ett trialprog så finns det ju sidor för det med (har jag hört).
Men frågan som det gällde var ju ett OP och det finns det ju inte så många av. Visst finns det Mac men till den vanlige användaren så är det ju PC som gäller och där finns det väl bara Windows om jag nu fattat rätt. MS är och har alltid kunnat spåra vad vi användare gör, det är iallafall vad jag tror. Allt går ju att spåra idag med ganska enkla medel (Google e fantastiskt) Men finns det nu duktiga sk hackers därute som kan fixa patcher, crack eller keygens till dom som vill använda det så varför inte. Göcke kommer nog att stänga denna tråden snart om vi fortsätter i samma som Jojjes och mina inlägg så jag kommer att stanna med detta inlägg.
Ha en trevlig Lördagskväll. P.s det heter TPB om det var det namnet du menade Jojje.
Ett gott råd är att betala för MS mjukvara. Man slipper massor av bekymmer. Betala 1400 kr för något som du använder varje dag i flera timmar under flera år anser inte jag dyrt. Dyrt är bensin som kostar 12:57 och försvinner fortare än man kan ana.

Jag vill inte betala syndromet
eller gratis är gott

MS har ett familjepacket på 3 licenser för W7 under 1000kr
viserligen på engelska, men det borde ju passa många unga familjer, där engelskan inte är ett problem. och där man har flera datorer

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem