Måndag 29 maj 2023 vecka 22
Forum
Kategori: Dator och internet

Adobe Reader

Adobe Reader

Jag har råkat ut för något konstigt. Dokument som jag har i Adobe Reader släcks ned. Det började med att jag gjorde någon grej i ett annat pdf dokument, för att ändra teckenfärgen till rött, vid en viss mening. Sedan när jag öppnade mid vanliga dokument för tidrapporter, så blir texten röd där också. De gamla tiderna där är fortfarande svarta. Det gick inte att ändra bort det röda, så jag avinstallerade Adobe Reader och installerade det på nytt. Jag har en gratisversion. Jag kan öppna pdf.filen, men när jag trycker på "Fyll och signera" så tänds en liten ruta där det står cirkel i menyraden och filen släcks ned. Jag kan starta upp den igen, men det blir likadant varje gång. Hur kan man fixa till det?
Antal svar på detta inlägg: 10
prova att gör samma som du gör , men starta reader som administratör
en ide´
här får du fler ideer från adobe
https://adobe.ly/3nxYDaD
Tack Sökte uppdatering och installerade den. Sedan funkade det
Toppen
Nu har det blivit andra konstigheter i min adobe Reader. Nu syns det inga bokstäver när jag ska redigera dokumentet.... allt fungerar annars, men det blir precis som jag skriver utan teckenfärg. Det syns inget i dokumentet. Det fungerade tidigare idag,,,,
Löste sig. Gjorde en ominstallation igen
AdobeReader borde bli tipsade om dina problem!
låter inte normalt.
Faktum är att jag har exakt samma problem och jag vet inte hur jag ska lösa det, jag har redan försökt titta på olika webbplatser och artiklar https://oppna.info/extension/pdf men ändå finns det fortfarande ett sådant problem... Vad ska jag göra? Jag hoppas på din hjälp här nu. Tack alla på förhand.
En uppgradering, En ominstalation är sista utvögen, och en kontakt med adobe om problemet
Kimberly fixar du problemet?

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem