Torsdag 28 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: TV, film och musik

Jerry Lee Lewis i Malmö

Jerry Lee Lewis i Malmö

Jerry Lee Lewis spelar i Baltiska Hallen, Malmö, den 1 september. Biljetter är redan släppta på Ticnet. Det ska bli kul att komma till Malmö på rockkonsert igen. Från min del av landet (Norrbotten) är det smidigast att flyga till Köpenhamn och ta tåget över till Malmö central. Sedan finns det ett bra STF vandrarhem på gångavstånd från Baltiska Hallen. Jag längtar redan efter Jerry Lee Lewis!

Arrangörens hemsida:

http://www.kulturbolaget.se/?section=more_info&id=221

Johan
Antal svar på detta inlägg: 5
Wow, det blir en höjdare, skall genast beställa biljetter.

Dessutom så har vi Elton John här i Juni, så det blir också en höjdpunkt i Malmö i sommar.
Hoppas ni får bra platser på Jerry Lee Lewis. Jag har plats 26 på rad 2. Kanon! Lycka till med Elton John också. Honom måste jag hoppa över pga jag helt enlelt inte har råd. Också ska jag på Chuck Berry och Status Quo i bl a Hässleholm och Båstad i juli. Så jag har fullt upp kan man säga!

Johan
Ja du Johan, visst blir det dyrt om man skall se o höra allt, men jag har aldrig varit med om förr, att så många världsartister besöker Skåne.

Jag har sett Elton i Stockholm, Stones i Göteborg, det närmaste om man bor i Skåne har hittills varit Köpenhamn, men nu är det tydligen vår tur.

Micke
Annons
Ja, vad roligt att det kommer många bra artister till Skåne. Köpenhamn är också bra. Jag ångrar att jag aldrig åkte till Danmark för att höra Link Wray spela. Han bodde där flera år innan han dog nyligen. Jag är ledsen för att jag aldrig fick höra honom.

Johan
Jag rekommenderar även Malmö Cityguide när det gäller konserter med Jerry Lee Lewis och andra giganter inom musiken:

http://cityguide.se/malmo

Johan

http://www.geocities.com/linkhometop/swedenlinks

*******************
********

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem