Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Hobby och motor

Tour de France

Tour de France

Mitt stora intresse vad gäller sport är och har alltid varit cycling, men nu känns det alltmer som det börjar bli ointressant, efter dagens avslöjande om ett nytt dopingfall.

Som det är nu så kan man inte beundra en prestation, för tanken dyker genast upp att personen i fråga antagligen är dopad, numera avgörs inte ett cykellopp ofta förrän efter en lång tid, se förra årets upplaga av Tour de France där Floyd Landis var snabbast till mål, men där det fortfarande utreds om han var dopad eller inte. En kille man verkligen beundrade Bjarne Riis, som efter flera år erkände han var dopad när han vann.

Märkligt nog så bara fortsätter det, man är tydligen beredd att chansa hur mycket som helst, för att fylla på bankkontot, utan att ha den minsta tanke på vad det kommer att betyda för sporten. Idag har flera TV bolag stoppat repporteringen från årets upplaga efter det senaste fallet, och nu talas det om att ställa in VM.

Tråkigt för alla oss som älskar sporten, men tyvärr tycks fuskarna alltid ligga ett steg före, och det kommer förmodligen att totalt ta död på cykelsporten inom kort.
Antal svar på detta inlägg: 0

inga svar än...



Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem