Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Ekonomi och hem

Lampjakt

Lampjakt

Någon som vet om en sån här lampa går att uppbringa i Sverige

http://www.lightbulbdepot.com/product.asp?sub=74&prod=01191B


Det är en strålkastare som sitter på en Stiga 1282 snöslunga. Slungan är visserligen lika svensk som Chevrolet, men den kanske finns som reservdel ändå. Alternativt en ny strålkastare, 12V och inte mer är 25 w.
Antal svar på detta inlägg: 4
orginal reservdelar för privatpersoner fås via
http://www.agergards.se/start
Tackar, vilken tur här finns en snöslungeexpert :)

Det stod visserligen inget om snöslungor på deras sidor men det kanske varierar efter säsong. Tyckte jag hade god framförhållning iaf och har slungan klar innan snön kommer. Om jag inte minns fel var det väl vår förtjänst Göcke att föreg vinter blev så snöfattig som den blev.. :)
Tompaxox , jo det var nog medlemarnas förtjänst att det blev snöfattigt förra vintern , men jag fick köra den varm ett par gånger. så jag räddade ryggen i allafall.

Det är fattigt på deras sida om allt tycker jag, men det kan ju bero på att de har ny websida. Jag tycker att du skall ringa dem.

annars så såg jag på biltema och Jula att de hade andra modeller av strålkastare. den modellen av kapsling som du är ute för , är tydligen en specialare.
Annons
Ja det är ju en hel reflektor och allt i den, verkar dyr. Förmodligen dyrare än ett nytt lamphus. Har kollat på Jula, Biltema och Clas O men det finns bara för H3 lampor. Tänkte att 55 W kanske är lite för mycket, annars har jag ett gäng vanliga extraljus för bil liggande. Borde isf räcka att byta till lite grövre kabel, det är ju bara 18 w på den det ska vara.

Jag körde nog min två gånger också bara, ena gången mest för att prova.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem