Måndag 29 maj 2023 vecka 22

Länktips

2023 - April
Den 2 maj är senaste dagen för att lämna in sin deklaration. På Skatteverkets hemsida kan ni lämna in deklarationen och hitta mer hjälp härom:
play_arrow Skatteverket.se
2023 - Mars
    Den höga inflationen har gjort att levnadskostnaderna har ökat dramatiskt för många i Sverige. Här är kommer ett tips på hur du kan fynda matvaror till billiga priser:
  • Matsmart.se
2022 - November
    Höga energipriser i Europa, brist på egen elförsörjning samt instabilitet i Europa på grund av kriget i Ukraina har drivit på höga elpriser för oss i Sverige. Här är några tips på hur du kan spara el och sänka din elkostnad:
  • Energimyndigheten
  • Tibber
2022 - September
2021 - Juli

Sommar i P1 är en av de mest omtyckta radioprogrammen med intressanta gäster och deras personliga berättelser. På Sveriges radios hemsida kan ni lyssna på dem.

2021 - Februari
Kivra är en tjänst där du kan registrera en digital brevlåda för dig personligen där du kan ta emot post från myndigheter, fakturor från företag, lönebesked m.m. Det är en kostnadsfri tjänst.
 Kivra - digital brevlåda
2021 - Januari
Under januari och fram till mitten på februari är det dags för alla studenter att ansöka till gymnasiet. Nedan finns en del tips på sidor som hjälper dig vidare i processen.
 Gymnasieantagningen.se
 Gymnasieguiden.se
 Gymnasium.se
 Framtid.se
 Utbildningsinfo.se
2020 - December
Under julen är det alltid mysigt att titta lite på TV. På Playpilot.com kan man utforska alla streamingtjänster på ett ställe. Hitta bästa titlarna från Netflix, Viaplay, SVT Play och alla andra streamingtjänster.
 Playpilot.com