Torsdag 25 april 2024 vecka 17

teckla3

teckla3
teckla3
Namn: Christina
Ålder: 76
Ort: Piteå

Medlem sedan: 2006-07-12
Senast inloggad: 2023-05-12 kl. 12:57
Antal besök på InternetStart: 9242
Antal startade trådar: 1

5 senaste trådar
2015-08-21 10:26

Presentation
Jag är en idrotts-teater-litteratur-film-och samhällsintresserad kvinna som för några år sedan bröt upp ett ca 8,5 år långt särboförhållande.Även om man inte bara klipper bort en så pass lång tid av sitt liv så har det påverkat mej väldigt positivt underligt nog kanske...jag har fått tillbaka en stor portion livsglädje, som varit som bortblåst under en tid.
Mest pga en fruktansvärt värkande rygg så åker jag till varmare trakter minst en gång varje år, förslagsvis när detta land är som kallast.Funderar allvarligt på att flytta mina bopålar till betydligt sydligare breddgrader men ska jag bo kvar i detta land så blir det i dess norra ände.
Jag kan nog leva med det mesta utom i en humorfri miljö.
Har en dotter, född 1986, som jag, precis som de flesta föräldrar, älskar över allt annat på denna jord.
Min vänskapskrets är inte speciellt stor men noga utvald.
Under senare år, då min rygg gjort det omöjligt för mej att idrotta mm har jag utvecklat ett stort datorintresse.Numera kan jag inte tänka mej ett liv utan dator.Dessutom har jag hittat en sysselsättning som jag faktiskt klarar av trots mitt handikapp och denna sysselsättning har jag tillsammans med en väninna. Vi får utlopp för vår konstnärliga sida när vi köper o fixar gamla saker som t.ex. hyllor, lampetter o.s.v. av olika slag genom att mäla dekorera och ibland förse med fina texter och som vi sedan säljer på nätet. Vi får in så pass att vi kan köpa mera samt då o då ge någon dag en guldkant.
Detta är väl jag i stora drag.