Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: TV, film och musik

Salem Al Fakir

Salem Al Fakir

Ett tips om en "ny" svensk artist som är helt outstanding. Se och lyssna till hans livsglädje, entusiasm och underbara musik. Bara älskar den mannen. Se videon från Polar Music Prize 2009 här. Resten av hans alster finns på nätet och i musikaffären. Ta er tid att lyssna på honom. Ni lär inte bli besvikna.

[ http://korturl.se/toxb ] ..
Antal svar på detta inlägg: 20
Sidor: 1 2 Nästa »

Verkar som inte länken funkar, återkommer.
Annars sök på Youtube. Salem Al Fakir, Solsbury Hill så hittar ni videon jag avser. Lycka till.
här är länken avkortat:

http://korta.nu/32fa

Annons
du menade nog denna:

bruten länk

förmodligan så funkar inte den länken så här är den avkortat

http://korta.nu/acf2

Det är cover på Peter Gabriel's låt

http://www.youtube.com/watch?v=eMwn_hnoS5Y&feature=related



Den första länken funkar inte på grund av det konstiga tecknet men den funkar i korta.nu
Han går inte hem hos mig. Tråkig typ! Minst sagt!

Jag är som Bert Karlsson. Skoningslös.

Ärlighet varar längst!
leiake
Och vad I helvete är det med Salem Al Fakir som inte är ärligt? Nu är du fanimej ute och cyklar! Han om någon är väl ärlig som artist? Ta och stilla dig nu en stund.
Om du inte tycker om honom som artist är en sak. Det respekterar jag. Jag börjar bli lite putt på dina kommentarer om olika saker på detta forum. Märkligt att vissa inte kan säga sin mening om olika ämnen på forumet utan att bli avstängda. Men du klarar dig alltid på nåt sätt. Är inte det märkligt? Din musiksmak och ärlighet när det gäller andra människor ifrågasätter jag nu. Ta gärna kontakt med mig om du vill förklara dig, så ska jag gärna säga min mening. Ha det gott, min vän, för det är du ännu.
Godmorgon.

Kan bara inte låta bli att lägga mig i IvoBaloos sista inlägg.

Har jag fattat det rätt så är det ju inte artisten i sig leiake menar utan att man ska vara ärlig i allmänhet.

Det har ju gått ett par timmar mellan leiakes inlägg och IvoBaloos svar. Det kan ha slunkit ner ett par bira för mycket eller så immade glasögonen igen när han läste leiakes inlägg.

leiake.
Du skriver lite elakt ibland men i detta fallet så ska du inte be om ursäkt och jag håller med dig, Salem är en tråkig typ.
Tjing. Nu försvann mitt inlägg igen. Har "Kartellen " slutat jaga honom nu? Det blev kanske lite häftigt att hålla sej undan. Stå upp mot"lillmaffian". Gossarna är nog inte så tuffa som dom tror i vissa områden.
JonahHex

För helvete, det ÄR ju just artisten leiake menar, tråkig typ säger han ju. Fattar du väl för f-n?
Bara för att du inte gillar Salem Al Fakir som artist så håller du med leiake i det han säger, eller? Ärligheten som leiake talar om har han inte förklarat, alltså kan du inte åberopa den, eller hur? Nä, lite falskt är det nog här.............Förklara gärna!
Jag gillar Salem Al Fakir. Har kollat en del på honom, eftersom att tonåringen som är här gillar honom. - Kartellen är också helt Ok. Många kanske inte gillar deras stil och vissas brottslighet. Ryktena att Kartellen ska plantera Salem vet man ju inte om dom är sanna. Så snackades det på byn i alla fall.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem