Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Gratulation

Gratulation

Tack IS för gratulationen.
Antal svar på detta inlägg: 11
Sidor: 1 2 Nästa »

Benita!

Dig känner jag igen. Grattis!

Fick du fixat din minilaptop.
Grattis från Umeå!
Grattis från trollhättan
Annons
Tack alla. Hej Leiake, nej den är inte fixad ännu. Den står på att göra listan. Jag hittade faktiskt recovery skivan. Det som saknas är ett usb minne på 2 gb. Det löste sig ändå till slut. Gubben köpte mig en ny netbook till födelsedagen. Den nya är en Compaq mini med Windows XP. Nu skall vi strax åka ut. Gubben skall bjuda mig på middag på kasinot i Göteborg. Han tror nog han skall vinna tillbaka pengarna för mini pc'n. Hihihi.
Benita!

Det var ett trevligt inlägg. Minst sagt!

Jag hoppas ni tar tåget dit och därhän.
Ifall ni vinner. Då måste det ju firas.

I all omtanke!
Grattis Benita!! Trevligt inlägg,för ovanlighetens skull!!
Skall vi ta tåget, då blir vi tvugna att ta taxi och då behöver vi vinna ännu mer. Jag hoppas i alla fall att dom har något gott på menyn. Det är ju inte så mycket chans att fira idag heller. Imorgon tillbaka till jobbet efter 5 veckor semester. Vi får fira nästa helg i så fall. Ha det bra.
Tack Thomas. Såg inte ditt inlägg tidigare.
Maten var god. Tyvärr blev det minus på kontot men det var ingen fara. Vi spelar väldigt lite. Vi är desto bättre på att slösa på annat. Huset har blivit renoverat under semestern. Slutsumma ca. 200.000. I fredags var vi och köpte en ny bil (Kia Ceed 1.6) till en lite mindre kostnad än renoveringen. Vi har lovat bort våran 10 år gamla Volvo S40 till vår dotter så vi blev tvugna att köpa ny
Grattis Benita!
trots vi har bil, så har vi det ändå inte, dotera utnyttjar till max. så det b lir väl för oss som för Dig. Låna ut bilen på heltid och köpa sig något annat på fyra hjul.
Tack Ozzy. Vår dotter och hennes sambo skall faktiskt få betala för bilen. Här får man inget gratis men dom får den till ett billigt pris. Orsaken är att dom inte kan få något lån i dags dato. Vår dotter läser på Chalmers och lever på lån och bidrag. Hennes sambo tog examen i våras efter 4 års studier. Han har ju också levt på lån och bidrag. Det har inte blivit något över. Sambon söker jobb nu. Han har utbildat sig till gymnasielärare i historia och svenska. Håller tummarna att han kan komma igång och jobba så dom får en bättre ekonomi. Dom får avgöra hur mycket dom kan avstå varje månad för bilen. Gonatt och sov gott.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem