Tisdag 16 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: TV, film och musik

Gratis Spotify Premium

Gratis Spotify Premium

Alla som är intresserade av gratis Spotify Premium klicka bara på länken här nedan så har ni snart Spotify Premium och slipper all reklam och får ett mycket bättre ljud. Ni kan också ta med er Spotify Premium i er mobiltelefon och lyssna på gratis musik även genom den, all världens musik gratis!!! Man får också all världens nyaste musik först av alla. Man kan alltså lyssna på all musik utan internetuppkoppling, kan det bli bättre!!!

http://www.gratispremium.com/?ref=261339
Antal svar på detta inlägg: 6
Jaja så lätt är det inte, först så ska du svara på ett antal frågor som enligt Halebop kan ta ett par timmar sen ska du ragga upp 6 st. på Facebook som ska genomföra samma procedur. Är det Facebook som betalar kalaset?
Fattar inte var du har fått det ifrån bengan att det skulle ta ett par timmar!!! Det är lögn från början till slut och ingenting i ditt inlägg stämmer alls.
Läste lite för fort, kan ta ett par timmar innan man registreras. Sorry
Annons
Challe, vad menar du. Ingenting stämmer, lögn från början till slut säger du om bengans inlägg. Vad är det som inte stämmer?
Är det inte så att man måste bli medlem, svara på några "frågor" och bjuda in några vänner. Vilken typ av "frågor" är det? Risken är väl att inkorgen kommer att svämma över av reklam.
Jag menar att det tar inte upp till ett par timmar att svara på frågorna. Sedan så är det inte Facebook som betalar kalaset och det har överhuvud taget inte med Facebook att göra alls så det stämmer inte alls det bengan skriver och han har ju själv ändrat sig i ett inlägg här ovan.
Vidare så kommer all reklam i skräpposten och inte i inkorgen bocarlsson!!!

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem