Vilken typ av julskinka är bäst? djupfryst eller gråsaltad skinka ?
Så är det också ett problem att skinkan skrumpnar i storlek, minst
10-15 centimeter i ena riktningen. Det blir nog inte många bitar åt
11 personer. En tio kilos skinka minskas till 6 kilo. tro jag, eller har
Ni andra en annan åsikt?
Så är det också ett problem att skinkan skrumpnar i storlek, minst
10-15 centimeter i ena riktningen. Det blir nog inte många bitar åt
11 personer. En tio kilos skinka minskas till 6 kilo. tro jag, eller har
Ni andra en annan åsikt?
Antal svar på detta inlägg: 8
Kloka tips om julens skinka. Köp den färdigkokt och glöm att griljera den.
Det räcker att strö brödsmulor över.
www.aftonbladet.se/matvin/article111527.ab
Det räcker att strö brödsmulor över.
www.aftonbladet.se/matvin/article111527.ab
Juletid med skinka föregås av skyltsöndag bla. i Kil
http://www.internetstart.se/bildgalleri/pics/03985.JPG
http://www.internetstart.se/bildgalleri/pics/03985.JPG
Bästa skinkan är den som ligger på mackan, med lite senap på
Annons
leiake!
det reportaget var inte purfärskt men gäller kanske än idag...
Publicerad: 2002-12-16
det reportaget var inte purfärskt men gäller kanske än idag...
Publicerad: 2002-12-16
Wacko!! Reportaget var inte purfärskt, men kommer ni ihåg icas skinka som var på tapeten förra året?
Nej det har jag glömt... var den också från 2002?
En gammaldags julskinka görs på detta sätt: Skinkan kokas på svag värme under nattens timmar. När skinkan har svalnat, tas svålen bort, griljeras skinkan med senap och honung. Skorpmjöl strös över. Avnjutes med olika lådor och julöl.
Hej tomtegubbar, här är det gudagott att vara.......
Hej tomtegubbar, här är det gudagott att vara.......
bästa skinkan har min tjej
Sida:
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem