Jag har gjort pizzasallad och fått massor av vitkål över, går det att frysa den eller måste jag äta upp allt?
Antal svar på detta inlägg: 5
Det går bra att frysa strimlad färsk vitkål. Den blir ju inte så frasig och god i sallader precis, men går bra att göra kålpudding mm på.
Du är i snålaste laget.
Jag är kanske lite snål, men jag tycker inte om att kasta mat. Kanske skulle jag skaffa mej en gris att kasta "skulorna" till
Jag köper alltid kravodlad vitkål,den är inte större än en grape.=hanterbar..Mitt tips.
Annons
Lennartsson
Frysa går,men den blir blaskig och inte god. Jag har försökt!!
Frysa går,men den blir blaskig och inte god. Jag har försökt!!
Lennartsson!
Jag är oxå snål. Men bara i smått. Typ vitkål.
En man hade köpt en livs levande gris som han tog hem till sin lägenhet.
Hans fru blev lite småsur.
- Var hade du tänkt att grisen skulle bo.
- I vår sängkammare!!
- Va! Tänk på lukten!
- Ingen fara, den vänjer sig.
Jag är oxå snål. Men bara i smått. Typ vitkål.
En man hade köpt en livs levande gris som han tog hem till sin lägenhet.
Hans fru blev lite småsur.
- Var hade du tänkt att grisen skulle bo.
- I vår sängkammare!!
- Va! Tänk på lukten!
- Ingen fara, den vänjer sig.
Sida:
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem