Finns det någon bakningsexpert som kan ge tips, hur man ska lyckas
med Kronans kaka, som består av överbliven kokt potatis bl.a.
För mig har det alltid blivit en kladdig "moskaka"
med Kronans kaka, som består av överbliven kokt potatis bl.a.
För mig har det alltid blivit en kladdig "moskaka"
Antal svar på detta inlägg: 3
Jag kan konstetera att här på IS inte finns någon expert på kronans kaka. Fjällkobonde hänvisar till en receptsida., men jag känner nog till receptet, har bara misslyckas med gräddningen.
Kom nu att tänka på att potatisen ska vara av oskalad kokt potatis. Har tidigare
använt skalad kokt potatis
Kom nu att tänka på att potatisen ska vara av oskalad kokt potatis. Har tidigare
använt skalad kokt potatis
RolleBe , det senaste är ju ganska troligt att kunna vara en av orsakerna att du misslyckats.
kokt oskalad potatis använder jag till potatisgratäng också.
kokt oskalad potatis använder jag till potatisgratäng också.
Sida:
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem