Söndag 7 mars 2021 vecka 9

Forum \ Dator och internet

 Bredbandsabonnemags frågor
Juan
2005-05-31 13:51
Hej ! Jag funderar på att byta internet abonnemag, idag så är det BBB min leverantör, men efter långa vänte tider både i leverans och support samt det orimliga priset på abonnemagen så undrar jag om det är någon som kan rekommendera en bra och billigt abonnemag !
Tach för hjälpen!

Antal svar på detta inlägg: 5

Eric
2005-05-31 14:03
Glocalnet ( http://www.glocalnet.se )
Har ju bra priser, men jag har hört både bra och dåligt om dem, vissa är väldigt missnöjda, finns trådar om det i forumet här om du söker om jag inte minns fel.

Tele2 ( http://www.tele2.se )
Har också bra priser, dock inte lika billigt som Glocalnet, men Tele2 som bolag har alltid vart bra när det gäller mig. Men jag har aldrig testat deras internettjänster.

Comhem ( http://www.comhem.se )
Detta bolag använder jag själv och är väldigt nöjd, det har aldrig krånglat, men lägenheten (om du bor i lägenhet) måste ha installerat detta.

Lycka till!

Kolla på http://www.pricerunner.se där kan du jämföra priser mellan olika bredbandsbolag och kolla vilka du har att välja mellan genom att skriva i ditt postnummer.

Hans Andersson
2005-05-31 16:21
juan jag kan varmt rekomendera comhem dom har aldrig krånglat för mig. Har det varit krångel så har dom fixat det på ett litet kick. Dom håller vad dom lovar tar ingen tid att ringa support , man får bra respons när man ringer till dom.

Leif
2005-05-31 16:27
Tänk på att det är uppsägningstid och bindningstid,så det är
inte bara att byta.Det kan ta 18 mån.Kan bli dyrt,så kolla
ordentligt.Bredbandsbölaget är sålt till Telenor,så lugna dig,
så blir det bättre


Undring
2005-06-01 00:30
Hakar på denna tråd.
Jag har Spray-abonnemang, de har en begränsning på 50 gb (inkluderar både ner och upp) per kalendermånad överskrider man det kan man bli avstängd.
Någon som blivit avstängd?
Finns det någon leverantör som inte har denna begränsning?


Juan
2005-06-01 19:24
Tack till alla Er som svarde min insändare!, Är det någon som har provat Chellos internetabonnemager? läste på deras hemsidan att dem kommer att ha up till 24 MB snart?....


Till: Forum \ Dator och internet

^ Till sidans topp


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem