Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Övrigt

FB och Politik

FB och Politik

Tydligen hänger man inte riktigt med i nymodigheterna. Jag har ett stort behov av att diskutera politik, det ger mig mycket mer än att diskutera blommor o bin, eller dator problem.

Var tydligen med i ett mindre forum, ett mycket bra forum förutom att de inte gillade politik.

Men så upptäckte jag av en slump vilka utmärkta politiska forum det finns på FB, trevliga diskussioner utan att någon agerar aggresivt, utan allt sker i en mycket vänskaplig ton, under 1 vecka har jag fått ett 20 tal nya cybervänner.

Kan rekommendera de som är intresserade av politik att söka, inget fel på IS men för egen del saknar jag politiken här.
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: 1 2 Nästa »

Några tips?
FB = Flashback.
north:

Jag gissar att du pratar om flaskeblaske men debatthuset är minst lika hett om inte ännu högre i tak men inte lika känt som flaskeblaske. Är du snabb på tangenterna och multitaskar så kan du vara med i flera politikerforum samtidigt och svara på dussintals inlägg varje dag.



Annons
Förlåt, jag menar faktiskt Facebook, och nämna någon speciell är kanske inte så bra, eftersom jag inte vet var ni står politiskt.

Men försök med partinamnet, så får ni många förslag.

Flashback har jag mycket dålig erfarenhet av, så den rekommenderar jag inte om ni vill uppleva en vänlig ton i argumenten.
north:

Facebook är tråkigt då det lätt blir så att "Lika barn leka bäst"
Det är väl lite olika, jag trivs som fisken i vattnet, kan på sätt o vis hålla med, men det gör inget, bara man har trevliga människor att diskutera med
north:

En gång i tiden var jag med i ett forum på socialism.nu men det var astråkigt då man bara satt och nickade och höll med om inläggen. Man hade inget mothugg nånstans.

Pisstrist rent ut sagt.
Då hamnade du fel, jag har inte haft en tråkig stund på de 2 veckor jag varit med på mitt forum, men jag kommer från ett annat litet forum där man på sin höjd fick 2 svar på ett politiskt inlägg, till ett forum med flera hundra inlägg dagligen, och visst är det roligare när man kanske får 100 svar på något man skriver, det är så det skall fungera.
Om inte annat så har du ju twitter också. Det är tydligen himla poppis för dom som gillar prata politik.
Det är meningslöst att prata politik på ett Forum. Det blir bara pennfäkteri som det heter. Dessutom tycker inte Göcke om politik.

Han är antagligen ute och köper nya hänglås för att hänga på detta inlägg.


Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem