Lördag 25 maj 2024 vecka 21
Forum
Kategori: Dator och internet

We have detected unusual activity

We have detected unusual activity

"Help us secure your account
We have detected unusual activity on your Microsoft account **********@hotmail.com, or believe your credentials are at risk.
For your security and to ensure that only you have access to your account, we will ask you to verify your identity and change your password."

Det här meddelandet fick min sambo när hon skulle logga in på sin hotmail. Vi har försökt med "Recover your account" men det är inte tillräckligt med information för hon ska komma åt sin egen e-post sida.
Hon skickar inte epost med den bara någon enstaka eftersom hon använder jobbets epost till vad hon behöver för det och annars är det online formulär när man beställer något online och då får man bekräftelse till sin epost bara så det de frågar efter finns inte mycket av tyvärr.

Finns det någon annan sida man kan använda eller kontakta en "Levande Person" för att lösa det?
Jag letar just nu efter svar men kommer bara tillbaka till ovannämnda lösning.
Antal svar på detta inlägg: 5
Det står ju klart och tydligt att de vill verifiera hennes konto försök inte med något annat utan följ instruktionerna. Eller ring microsoft support.
Det är inte tillräckliga uppgifter hon kan lämna för att det automatiskt ska bli verifierat, vi har försökt i flera dgr nu då man bara har två försök per dag. Så instruktionerna är FÖLJDA till punkt och pricka.
Har nu letat efter ett sätt att kontakta supporten men det går bara runt och Outlook har en formulär att fylla i för ett case nummer men då eposten är hotmail gillar den inte det även om de säger att hotmail ska vara samma som outlook numer. Verkar inte finnas något telefonnummer heller.
https://bit.ly/3EoIr5P
Annons
Har använt den sidan 2 ggr/dag nu i en vecka kanske och vi kommer inte längre än så då svaret är "Inte tillräckligt med uppgifter för att återställa kontot". Kan inte prova ännu då det inte gått 24 timmar sen senaste försöket men det känns meningslöst just nu så vad jag behöver hitta är ett sätt att kontakta dem vilket verkar var väldigt problematiskt...
Försöker komma ihåg alla möjliga tänkbara epost mottagare som kan ha fått något men som sagt hon sänder inte mycket epost med den adressen.
bäst att ni tänker till, något saknas för att ni ska kunna lösa det, detta något är en ny mailadress eller ett mobilnr. och det handlar om att byta lösenordet "glömt lösenordet" är det enda sättet att lösa det på och att ni kan verifiera att ni är ni. det står även att de inte tar emot telefonsamtal.
det här drabbar även google mail mfl de högre kraven på säkerhet de infört går inte att gå förbi
lycka till / göcke

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem