Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

film via datorn

film via datorn

Hejsan!!!
Jag undrar vart jag kan se på film via min dator och eventuellt bränna ner filmer.
Vore väldigt tacksam om jag kunde få några bra adresser till de bästa ställerna.
Ha det bra!!!
Antal svar på detta inlägg: 5
Tanka ner Microsoft Media Player 9 från www.microsoft.com samt DivX 5 från www.divx.com så har du allt du behöver för att se på film. Sen gäller det att få tag på själva filmerna - hyr en DVD eller skaffa Kazaa från www.kazaa.com eller ännu bättre (och svårare) DC++ från dcplusplus.sourceforge.net. Men för att kunna tanka ner filmer måste du ha bredband, annars tar det alldeles för lång tid. Tänk också på att de flesta filmerna på Kazaa och DC++ är olagligt kopierade. För att bränna filmer på CD finns det flera CD-bränningsprogram att välja, men det går säkert bra med det som följde med din dator/cd-brännare. Lycka till!
Tack för svaret
Jag har förbättrat min TV & Film avdelning så där kan du nu hitta bra tips och lite guider med att komma igång med film över nätet.

http://www.internetstart.se/tv_film.html

eller bättre klicka på TV & Film i menyn.
Annons
Det finns flera sätt att kolla på film som man laddat hem från datorn, dels så kan man koppla datorn till tv:n, (har själv gjort det) och sen så kan man bränna dem i antingen DVD eller SVCD(super video cd) , svcd går att bränna med en vanlig cd-r brännare, om man ska bränna dvd måste man ha dvd brännare att bränna i dvd är MKT komplicerat :) tro mig. Om man ska bränna i svcd så använder man bara nero eller liknande brännings program.

TV-Dator:
Behöver: Kablar (kolla hos din tv-handlare) och ett program som heter TV-tool...

SVCD:
Enkel vanlig brännare och en dvd spelare med stöd för vcd...

All infromation+Massa guider hittar du på:
>>>http://www.divxsweden.net/
ladda där hem alla codec, använd sedan DC++, kazaa kan dock innehålla en massa skit så fixa k-lite.tk , istället om du e fäst vid kazaa!,

Ett stort tack för sveriges bästa startsida
/Andreas (15 årig webdesigner..)
OBS!!
när du ska ladda hem divxplayer 5 så välj den lätta versionen annars får du med spywareprogrammet gator( kan tas bort med adaware). ytterligare ett tips om din film inte skulle funka är att ladda hem ett codec som heter FFDSHOW.exe
detta codec är det bästa på marknaden just nu om jag själv får säga det.
bra hjälpsida http://www.vcdhelp.com

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem