Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Läkarslarv orsak till Annas död?

Läkarslarv orsak till Annas död?

En fundering bara, skall man hålla på o operera i 10 timmar, skulle det inte vara bättre att bara packa i stället - vem var ansvarig läkare? trauma dr el någon annan kirurg? läste någonstans att transplantations kirurgerna var med o opererade, återigen, packa o fortsätt senare i stabilare skede - eller?
Urban
Antal svar på detta inlägg: 6
Packa? Vad menar du? Packa och åka hem eller vadå?
Man lägger kompresser i bukhålan som trycker mot kärlen o organen i buken o därigenom stoppas små blödningar upp, efter det att kirurgen har stoppat dom stora blödningarna med sutur, peang "häftpistol" el ngn annan teknik som dom anser lämpligt, man håller inte på o finlirar i akutskedet, tar levern skada så försöker man fixa det sen, samma med njurarna, man räddar liv först.
det enda som möjligtvis skulle motivera en så lång o komplicerad operation, vore om hjärtat var skadat - men det var det ju inte. detta enligt min uppfattning, men vore kul att höra ngn annans åsikt
Vi får verkligen hoppas att du Urban som verkar vara så insatt i kirurgi, inte arbetar med människor, utifrån den totala empatibrist du uppvisar genom ditt ifrågasättande av den personal som arbeta för att rädda livet på Anna Lindh. Det de minst av allt behöver är sådana påhopp.
Annons
Tycker urban kan lägga av o klaga på kirurgerna som jobbade med henne... Det här är inte direkt vanligt i sverige att sånna här skador uppstår så alla har inte sån erfarenhet av kirurgi som du har urban och att han som var specielist på leverskador var på resa i USA var bara ren otur... Men du kanske menar att de skulle ringt specialisten o bett honom komma hem och fixa henne... tar ju bara 12 timmar med flyget.... eller mer beroende på var man är...
Urban....Om du är så smart själv, kan inte du utbilda dig till en doktor?
Verkar vara ett känsligt ämne enligt vissa att prata om bättre metoder man har hört talas om än de som användes. För den sakens skull ska man inte kapa huvudet jäms med fotknölarna på personer som vågar ifrågasätta tingens rätta ordning. Att Anna Lindh råkade bli offret för detta knivdåd är en sak, detta sörjer hela svenska folket och avskyr andra påpekanden, men ingen verkar komma ihåg den lilla 5 åriga flickan som blev knivmördad på sitt dagis.. rim och reson?

Urban, tror inte de litade till packning då de kanske trodde ha situationen under kontroll. Att det sedermera visade sig vara fel tror jag inte packning hade motverkat heller.
mvh

Gandalfwhite

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem