Fredag 26 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Övrigt

Convertera VCD

Convertera VCD

Vilket program ska jag använda för att convertera tillbaks min mapp med foton som jag brände ner i VCD format, av misstag. Nu kan jag bara se bilderna med hjälp av DVD spelaren till TV:n. På VCD:n har jag fått 5 filer CDI, MPEGAV, VCD, EXT, SEGM den gamla hårddisken är skrotad så det här är allt jag har kvar. Skulle gärna vilja få tillbaks dom i burken för utskrift.
Antal svar på detta inlägg: 15
Sidor: 1 2 Nästa »

Har du provat "vcdgear" programmet....möjligt att det går med det......ladda ner det på ..... http://www.vcdgear.com
Du kan stoppa in vcd-skivan i cd-romspelaren å öppna mappen MPEGAV. I den mappen finns det en DAT-fil, eller AVSEQ-filer som du klickar på å då kan du se dina bilder även i din dator, sen kopierar du bilderna å lägger in dom i en ny mapp i datorn igen
Tack för era svar Sven & DC++ problemet är mer komplext än vad ni tror, jag har provat med de flesta lösningarna men det sitter någon annanstans. Har testat ACEMP 593 PRO, har även alla andra prog. som VCVier mm. mm. alla försök orsakar "TOTAL ERROR" men jag vet att det går att convertera men han som kan talar inte om hur.
Annons
?? beror ditt problem på att du inte har en dvd spelare i datorn??
cdi-formatet
www.isobuster.com
eller discjuggler
http://www.padus.com/products/discjuggler.php
vcd
http://www.virtualcd-online.com/
ext verkar vara ftprelaterat, och segm en spy eller nått.
Tack Göcke !
Det var inte riktigt som du trodde men jag tog ur filen SEGM där fanns 210 mappar som var oläsliga men ISOBUSTER lyckades convertera formatet det tog nästan 3 tim. men det var det värt, nu nästa problem HE HE, kan bara visa med Mediaplayer men det går inte att spara bild för bild fast jag kan bläddra och visa varje bild för sig, förslag???
Hej STABEN, kul att det lyckades , skall göra en anteckning om filen SEGM för mitt minne. sedan bild för bild redigering är väl någon typ av videoredigering typ img-videowave eller dyligt. är det wav formatet du har sparat ned det i nu.?
Hej igen Göcke, nej du nu har jag fått till en mpeg-fil som går
att köra med WMP-9 och ACDSee 6.0 Pro med flera spelare och bildvisningsprogram men funkar bäst med WMP. Men hur i h-vete sparar man en bild från WMP i mpeg format så man kan convertera till jpeg för visning med ett konventionellt bildvisningsprogram (en del mappar skulle behöva frächas upp). Har du några ideer här har det tagit tvärstopp totalt.
STABEN ,menar du att convertera mpeg till jpeg ruta för ruta?

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem