Torsdag 28 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

Vattentät kamera

Vattentät kamera

Hej, jag behöver hjälp med råd om en kamera som jag kan ha i fickan när jag är ute och kör motorcykel, jag har haft en "vanlig" digitalkamera i fickan på mc-stället tidigare, men efter en regnig dag så var den kameran förstörd, någon som vet vad som är bäst, allväders- eller vattentäta, dom vattentäta är ju ganska dyra så jag funderar på allväderskamera, någon som kan ge ett råd?
Antal svar på detta inlägg: 6
Finns det inte typ vattentät påse till kameror som det finns till mobiltelefonen. Är ju det billigaste alternativet, men kanske kan kännas lite bökigt att ta upp kameran ur en påse. Men även utan påse kan bli bökigt när objektivet kanske är blött och immigt. Köp en ny mobil med kamera finns ju med 3-5 Mpix. numera. Det är ett alternativ, för då finns den vattentäta påsen att få tag på.
Olympus Mjü-serie skall vara vattentåliga. Inte för bad, men för regn. Vet dock inte hur tåliga de är.
ett exempel:
http://www.olympus.se/consumer/29_mju_740.htm
Denna är nog bättre förresten: Mer stöttålig och klara mindre dopp
http://www.olympus.se/consumer/29_mju_720_SW.htm
Annons
Jag har själv en mjü 800 som jag är väldigt nöjd med har haft den i regn & rusk väder och den fungerar lika bra fortfarande.
Pentax optio 33wr är en vattentät kamera.
Prova i en välsorterad affär som säljer sportdyknings tillbehör, köpte för många år sedan i en sådan butik en undervattenskamera till ett hyggligt pris.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem