Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Ekonomi och hem

Mineralvatten

Mineralvatten

Debatten går ju hög om detta mineralvatten. Vad jag kan förstå så är det rena bluffen. Enligt Aftonbladet rent av skadligt.

Tog en titt på den där Sodastream. Kostar 950:-. Men sedan när man skall
ersätta gaspatronen, så kostar den 300:-/hemskickad.

En familj om 4 pers. hinkar nog i sig 60 l /veckan. Så länge räcker patronen.
Det blir dyra droppar. Verkar som öl blir billigare. He,he!!

Drick ert eget mineralvatten. Endast 15.000:-/ året. Jo,jo!! Bluff igen.

Vanligt kranvatten duger till mig. Har Sveriges bästa kranvatten enligt test.
Antal svar på detta inlägg: 11
Sidor: 1 2 Nästa »

Elgiganten säljer en alldeles utmärkt Sodastream för 580:-

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Si
te/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start?ProductID=HzvD4QFH0XwAAAEOm6dC
GhkL

Det följer med en fylld patron. När den är tom så byter man ut den i en lämplig butik (som t ex bryggaffären i Sävedalen ) för ca 60 kronor.

EZ
EZ!!

Bifogar länk om denna Sodastream. Kanske är bättre att ha en sådan hemma än att köra vatten kors och på tvären i Sverige.

För dom som vill ha kolsyrat.alltså.

www.sodastream.se/ - 1k

Vill du ha en bytespatron, får du gå till Järnia. Bryggeriet är inte återförsäljare, enligt bifogad länk. Kollar vad bytespatron kostar. Det pris jag angav var tydligen komplett patron.

Vi kanske kommer ner till 10.000:-/ per familj. He,he!!

Bytespatron kostar 89:- hos Teknikmagasinet. Inte så blodigt.

Nu är vi nere i 4000:-/året för en 2 barnsfamilj. Börjar likna något.
Nu har du hittat rätt leiake ! Men vad räknar du som barn, inte dricker små barn så mycket kolsyrad dryck.Saft med vanligt vatten brukar vara mer vanligt enligt mina barnbarn. Men även läskedryck går ju´att få med sodastream det finns smak sättning att köpa. Har själv en sodastream och inga tunga kassar längre,så jag tycker den är toppen!
Annons
Jag håller med dig pensionär - jag dricker mycket mineralvatten och föredrar bubblor. Skall man släpa hem det från affären är det himla tunga kassar... Min sodastreamer är värd vartenda öre!!
Nu får vi gå ut och ropa EN SODASTREAM TILL ALLA!! För mineralvattnet är oxå en miljöbov på grund av transporter med lastbilar, från sina olika källor!! Miljöministern uppmanar komunerna att se till att kranvattnet används!!( ät inte kött heller, korna fiser)
pensionär!!

Om du kollar i din mun, så är dina kindtänder utformade som kvarnstenar. Alltså att mala rötter och sädeskorn. Inte att äta kött. Om man ser en hund äta, så sliter den tag i köttet och sväljer det helt. Hunden har vassa tänder.
Fråga mig. Jag har blivit biten i armen. He,he!!

Det är min övertygelse att vi människor härstammar från aporna( Titta på Nanne Grönvall) He,he!! Ännu har jag inte sett en apa på TV, som har konsumerat en antilop. Dom lever på bananer och grönsallad, och har avföring varannan timma på grund av alla fibrer. En dröm för Lilla Edets pappersbruk. He,he!!
leiake> ( ) va´bara vad miljövaktarna säger, jag äter mer än gärna kött av de mesta slagen! Men leiake, en sodastream måste Du skaffa dig ,så hjälper Du till att rädda miljön!!!
precis - soda streamer (och fria patroner!!! Kan inte posten leverera?? De lufsar ju ändå uppför trapporna - än så länge i alla fall. Min brevbärare vill inte lufsa. Han säger att det gör ont i armen att öppna dörren... Jag säger "lufsa du - vi kan börja diskutera den dag du lärt dig lägga rätt brev i rätt låda") till alla!!! Bubblevatten passar f ö väldigt bra till biff och potatisgratäng. Om Leikes tänder hellre vill mala, så kan de få köttfärs istället.

Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om huruvida någon är veterarian eller inte. Att hänvisa till att de flesta primater är vegetarianer, fungerar bara i nonesnsdiskussioner, eftersom redan Homo Erectus var köttätare för ca 4 - 5 miljoner år sedan...

Dessutom gör det ont när jag bits också... Fast får jag bubbelvatten är jag rätt snäll...
Heja Dig lillie! Du är för härlig!!Om man känner för det kan man hälla några droppar Rea Lemon( pressade citroner) i bubbelvattnet det blir en frisk smak tycker jag. Idag blir det kalops potatis och rödbetor + bubbelvatten!
(Visst är de där små flaskorna bra!! Jag har citron och lime till allt. Nästan i alla fall...)

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem