Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Köns utjämning

Köns utjämning

Vad tycker ni om könsroller och könsutjämning nuförtiden.

Jag tycker väldigt mycket är positivt, det är jättebra att de flesta männen idag ansvarar för maten lika mycket som kvinnor, det är jättebra att man delar på hushållsarbetet, underbart att papporna men än någonsin tar ansvar för sina barn, och att det även förkommer att de tar ut sin pappaledighet.

Jag tycker däremot inte om att se killar med stora örhängen, målade läppar och naglar, ögonskugga o mascara. För mig är detta ett tecken på att vara feminin.

Tycker inte heller om att som 2 unga tjejer får uppmärksamhet för att de inte får bada topless på en kommunal badanläggning, deras argument går ut på att om killarna får , så skall de också kunna göra det. Varför inte istället kräva att killarna skall ha BH när de badar.

Jag tyckte det var bättre när en man skulle vara man, hålla upp dörren för en kvinna var en självklarhet, idag skulle det väl nästan anses löjligt.

Är det bara jag som är så gammalmodig?
Antal svar på detta inlägg: 12
Sidor: 1 2 Nästa »

Ja, jag håller med dig. Låt kvinnor vara kvinnor, och män vara män.

Mvh/ Thomas2
Jag missförstod rubriken totalt jag tänkte vad är det för en kö som behöver utjämnas
Den eviga frågan om manligt och kvinnligt får vi leva med ända tills det bara föds hermafroditer, vilket i vissa kretsar torde vara den ultimata lyckan.
Annons
Rolfre. Om man tittar på Fredrik Reinfeldt så verkar det som att man redan har lyckats

EZ
ja tycker detta ämmne är så utjatat att man e less
herregud vi är väl kött å blod oavsett mann eller kvinna
så vi kan väl dela på våra bördor inge konstigt me de
Vargo! Kön!? Ja, det Svenska språket är lätt att missförstå!!Men nog är det de praktiska, mellan man och kvinna, som ska fördelas lika, inte könen. Men EZ. det ligger något i det Du säger.
EZ! Kanske det och skulle han i så fall avlat den könlösa MS?
verkar som reinfeldts fru inte har röda dagar så motbjudande människa har ja alldri sett kanske därför hon kallas fibblan filipa
ha ha skit bra nu är det feministernas tid alla skall vara kvinliga vi ska vissa fram våra femminina sidor sen skit i allt annat vem vill vara man, de ju patetiskt
Electric Zombie: Vilken "låg" kommentar av dig. Dåligt

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem