Fredag 29 mars 2024 vecka 13
Forum
Kategori: Dator och internet

U got Mail

U got Mail

Har någon nån länk till en bra "Ny E-post påminnare"(kommer inte på nått

bättre namn),som hoppar upp o talar om att det kommit ny post...
Antal svar på detta inlägg: 13
Sidor: 1 2 Nästa »

Kolla G-MAIL ett bra e-postprogram med popupp ruta när du får e-post
Har inte provat själv. men testa gärna.
[ http://www.freesoft.in/71794_Mail%20Checker%201.0.html ]

eller

[ http://www.freesoft.in/19490_Mail%20Alert%201.0.html ]

/Hidden

PS Återkom om det var testat succesfully DS
Jag hade detta förr i världen. Men nu bryr jag mig inte.

Jag fick så mycket spam och annat så det poppade som tusan. Ha,ha!!

Det är bättre att gå in och tittade själv då och då.

Det är aldrig något viktig i ett e-mail. Så mycket har jag lärt mig på 15 år.

www.poppeeper.com/ - 14k

Dom anvisade programmen av hidden gäller visst bara Pop-mail.
Alltså inte Hotmail och andra webmail.
Annons
bln:

Du vill ha något som de flesta av oss önskar. Få ett meddelande när någon vill kontakta oss.

MSM live.. G-mail, MS-outlook och mångra andra erbjuder detta, men vi måste alltid själv ta ställning om det är ett meddelande eller avsändare är "önskad eller oönskad". Jobbigt!

Använd bara två mail-konton, som du orkar med att kolla. Se bara till att ett av dem är ett som du bara ger ut till "de närmaste". Ge aldrig ut det till andra!
Mozilla Thunderbird har det inbyggt i programmet.
http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/all.html


Jag använder mest Hotmail men jag har också ett e-mail-program som heter IncrediMail. . Det finns som en gratis-version, IncrediMail XE.

Gå in på < http://www.incredimail-corp.com/about/products_services.asp >, . . Det skall vara ett "_ " mellan products_services men det syns inte när man har postat inlägget.

och titta och tanka ner om ni tycker att det verkar bra.

Om man har IncrediMail installerat och har programmet startat när datorn är igång så kan man konfigurera det så att inkommande mail till de mail-program man anger gör att det kommer upp en liten figur med ett brev i munnen eller handen. . Själv har jag en liten vovve som skäller lite lätt och visar sig på skrivbordet med ett brev i munnen när det kommer ett mail till nåont av de program som jag har angivit att bevakning skall ske.

Det var ett litet tipps och förslag bara för de som vill prova.
Jag hade ett bra förrut som heter Incredimail där finns ett otal olika brevmodeller och popup rutor som talar om att du har mail. Du kan även ha olika popup för om det är familj, vänner eller jobbet som skickat.

www.incredimail.com
Jag laddade hem Mozilla Thunderbird.. Men när jag ska lägga till ett konto så måste jag skriva in servern, men var hittar jag den? Använder hotmail.
Hmm
Vet ej.
Men till att börja med så måste du nog ha ett hotmailkonto som du betalar för, för att kunna ladda ned mail till datorn via e-postprogram.
Gratisverisonerna av hotmail fungerar ej till Outlook och Outlook express, och sannolikt därför inte med hotmail heller.
Hej Viinikka igen
Det här hitta jag på nätet

För att läsa dina mail från www.hotmail.com i t.ex Thunderbird så krävs det att du använder dig utav en s.k mellanklient. Alltså någonting som kopplar samman ditt hotmail konto till en ingående mailserver. Det finns ett gäng ute på marknaden. Ta en titt på Izymail http://v3.izymail.com/Default.aspx
som erbjuder sammankoppling till Outlook, Thunderbird, Evolution, Palm PDA, Pocket PC m.m.
Det finns andra klienter också men! kompabiliteten med Thunderbird 2.0 och Windows Vista är inte alltid den bästa så antagligen kommer vi få se en hel del nya varianter inom kort.
En annan grej med det hela är att Microsoft som exempel inte gärna vill stödja detta eftersom då tappar dem “ad impressions” som exempel. Därför finns det ingen information eller “how to” guider när man loggar in på sitt hotmail konto. Vill tillägga också att det finns ingen riktig garanti för det här med privacy och säkerhet med vissa av dessa klienter. Du får testa dig fram helt enkelt och Thunderbird.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem