Måndag 29 april 2024 vecka 18
Forum
Kategori: InternetStart

Va e du leiake

Va e du leiake

nu börjar IS bli tråkigt!!!!!
kom igen mannen å rappa på tangenterna lite!!!! jag saknar dina underfundiga inlägg samt dina skämt! (man kanske måste va göing för å förstå dom alla gånger) kramiz gamle man!!!!
Antal svar på detta inlägg: 16
Sidor: 1 2 Nästa »

jigsaw!!

Ha,ha!!

Trevligt att någon på IS finner mina inlägg trivsamma. Man blir förvånad att det finns sådana trevliga och väluppfostrade ungdomar i Sverige som du. Jag trodde faktiskt dom var utrotade.

Men du är ett bevis på att det finns hopp om respekt för den äldre generationen. Det värmer en gammal mans hjärta. Tro mig
kramiz gamle man
Ha,Ha!!

Vi är ju i våra bästa år leiake,"en gammal man" Jag kan fortfarande bugga på dansgolvet. Men du är ju lite äldre än jag he,he.
Annons
ha ha väluppfostrad??
du känner inte mig leiake men jag har respekt för äldre de fick jag inbankat i ryggmärgen när jag var liten eller yngre rättare sagt.
just detta skulle nog många av våra medlemmar lära sig.
de e skillnad på respekt å rädsla. hur många ungdomar av idag vet skillnaden?
håll igång tangentbordet leiake å Göcke samt alla andra ni lite äldre med lite vett i skallen. jag beundrar hur ni står ut me hur många unga behandlar er på detta forum. jag håller på er ni vet hur de var när de begavs sig eller hur?
....jigsaw..."jag beundrar hur ni står ut me hur många unga behandlar er på detta forum"??? Snömos o trams! Det finns ingen i d här forumet som behöver utstå ngt större lidande - skärp dig!!
http://www.runarstorm.se/
Tjena kent57!
snömos å trams??? vad menar du me de?? har inte leiake fått stå ut me spott å spe för sin egensinniga humor kanske? kanske inte nåt större lidande men läs allt som har med ubuntu å göra så kanske du förstår vad jag menar. du som e av äldre snitt trodde jag skulle förstå men jag kanske trodde för mycke på den äldre stammen. man skulle kanske ändra sig å säga fram för ungdomen å skit ner er alla gamla!
Haha, hehe,haha, ???????? varför skriver man så i var och vartannat inlägg, personligen tycker jag det börjar bli tröttsamt. Använd hellre smileys.
Emans!!

He,he!!

Jag skall sluta med detta mitt signum som jag använt i 10 år. Ha,ha!!
Din önskan är ju likvärdig med självmord.

Men jag skall variera mig lite mer. Blir du glad då??

Jag bifogar en länk där jag jag visar hur det går till när man leker med Microsoft Flight Simulator.

http://www.worteldrie.com/flash/emer.html
Stå på dig leiake.
Jag gillar din stil här och de som inte gör det kan väl gå in på något annat forum?
Ett ex: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=209737

HEHEHOHOHAHA

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem