Söndag 22 september 2024 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Semester med husvagn

Semester med husvagn

Ska åka ner till Göteborg och sen vidare med färja till Fredrikshavn och sen ner till Tyskland har vi tänkt, kanske Holland och lite däromkring om vi känner för det. Camping i Göteborg? I Danmark? Ska kika lite på Skagen och sen söderut längs västra sidan och det kan bli en natt eller två lite här och där men lite längre nere i Tyskland. Några tips på campingar, sevärdheter, matställen och vägar? Vi kan vara borta från 1 v. till 3v. det får bli som det blir bara man kommer iväg till något annat ett tag.
Antal svar på detta inlägg: 4
Ställ in GPS:n på auto...sen är det bara å köra..

Ps. Köper du lite öl å rulltobak för tipset så e ja nöjd.
Sorry, fullt på återresan he he
Men är det ingen som har varit och campat,stugat eller med husvagn Danmark-Tyskland....
Bra camping på sydsidan av Gbg (kolla på Liseberg) som har gratisbuss till nöjesparken. I Danmark är det Lökken som gäller. Varning för finkornig sand. Om du orkar är Moseldalen en upplevelse. Lycka till.
Annons
Vilken av campingarna via Lisebergs hemsida är bäst? Lökken låter intressant, vad finns det mer än själva Skagen att se/uppleva där?
Finns det några övriga ställen i Danmark som är värda ett besök?
Har lite minnen av jyssta stränder på västsidan och något som hette röd någonting. (var där för typ 40 år sen) Moseldalen lockar, jobbarkompis rekomenderde den också. Få se vad kidsen säger.. 15 o 21. Vad finns det efter kusten mot Holland? Tänkte försöka hinna med in i Holland och kolla lite också. Annars kan man återkomma nästa sommar kanske.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem