Lördag 20 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Dator och internet

Welltonway? Finns det alternativ?

Welltonway? Finns det alternativ?

Kikade nyss på deras Multimedia Center, är det nån av er forumläsare som har en sådan? Är lite skeptisk till denna då jag inte har sett eller hört nått om den tidigare. Det verkar som om att man bara kan använda deras gränssnitt då man använder tv'n.

Grundprincipen är bra men jag skulle gärna vilja slippa allt lull lull.

Det jag söker är att kunna spela upp filmer och musik från min dator samt surfa utan att behöva dra kabel tvärs igenom hemmet, gärna trådlöst. Och att slippa krånglet med att få ut bilden till Tv'n, samt att kunna spela in från Tv till HD samtidigt som jag tittar på en annan kanal.

Långt bak i minnet så tror jag att jag läst om en likanande MMC någonstans men utan allt krimskrams. En HDD Recorder med trådlöst nätverk som lät dig spara filmer på den inbyggda hårddisken samt spela upp filmer, spel, musik och surfa från din egna dator fast på din Tv.... gah hoppas det inte var en dröm

http://www.welltonway.com <-- för er som undrar vad jag svamlar om
Antal svar på detta inlägg: 1
Ett alternativ är ju MythTV http://www.mythtv.org/
Detär helt gratis, men du behöver ju fortfarande en dator med ett upp till 4 st tv-kort som du kan köra det på. Ska funka helt ok nu med svenska tv kanaler, även om det kunde vara lite strul med showview. Men ska du kolla på en kanal och spel in från en annan så måste du ha minst två tv-kort.

Så du får bygga ihop en dator efter det du behöver för att kunna göra alt du vill, sen får du nog även köpa en fjärrkontroll annars blir det ju jobbigt.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem