Torsdag 2 maj 2024 vecka 18

batman

batman
batman
Namn: Björn
Ålder: 62
Sysselsättning: Journalist, sättning och layout
Datorkunskaper: 3 (5 expert, 1 novis)
Ort: Stockholm
MSN: nalle08@msn.com

Medlem sedan: 2006-05-24
Senast inloggad: 2007-07-06 kl. 13:57
Antal besök på InternetStart: 33
Antal svar: 1

5 senaste svar
2007-06-21 14:45

Presentation
Jag är en positiv, glad och trevlig man som är helt underbar, fantastisk och skitsnygg... (Okej, då, men vad fan ska man säga?) Hur som helst så tror jag hellre gott om oss människor än tvärtom. Tro nu inte att jag är en blåögd naiv människa, inte alls utan jag har som så många andra fått min beskärda del av besvikelser och motgångar i livet - men också medgångar..! Jag väljer helt enkelt det positiva före det negativa.

För övrigt är jag en ensamstående pappa till en underbar tonåring, (ja - det finns faktiskt sådana), och jag är för tillfället sjukpensionerad men lever ett relativt aktivt och bra liv ändå. Är aktiv inom föreningslivet och är förtroendevald sedan några år i en styrelse. Jag har jobbat som journalist, redaktör och som sättare och layotare. Så när jag knegar gör jag det i egen regi och jobbar med det mesta mellan periodiska tidskrifter och logotyper. Mina kunder är mest små företag och föreningar inom handikapprörelsen och hundälskare. Så fort jag blir bättre, en vacker/eller regnig dag, kommer jag att börja jobba igen - så är det bara.

Intressen? Massor..! Bäst är det om det ger positiv energi tillbaka eller till andra. Tycker mycket om att titta på film, skriva, lyssna på musik, promenader, och jag älskar barn, hundar och att njuta av det goda. Jag ger gärna och tar emot både intellektuellt och fysiskt och allt där i mellan. Jag gillar att samtala och att lyssna och anses vara en god lyssnare och vän.

Det jag inte klarar av är skitsnackande, egotrippade, elaka, dömmande och våldsbenägda människor som utnyttjar kvinnor och barn och/eller andra som är svagare. Dessa kan jag vara utan.

Detta borde inte ha någon betydelse men tyvärr säger min erfarenhet att en del anser det är av så stor vikt att de bryter kontakten omgående, därför väljer jag att redan här nämna att jag är hjulbent, he, he..! Och med det menar jag förstås att jag använder el-rullstol för att ta mig fram. Jag är reumatiker, en funkis - inget freak..!

Hoppas vi hörs!
Nalle