Onsdag 17 juli 2024 vecka 29

Priser och utmärkelser

Det är inte enbart privatpersoner som hyllat InternetStart. InternetStart har också omnämnts och hyllats i pressen! Här är ett axplock av dessa publikationer:
"Praktisk startsida
Vad sägs om en svensk startsida för internet utan reklam? Internetstart.se är en reklamfri webbsida med en rad nyttiga och bra länkar till de funktioner som är mest uppskattade på internet. Det handlar om allt från alla de stora nyhetswebbplatserna till lokaltidningar, internetbanker, Gula sidorna, börslistor och tv. Det finns möjlighet att lägga till några egna länkar som dyker upp direkt på startsidan. I kolumnen till vänster finns olika ämnesområden med länkar i tusental. Det hela är lätt överskådligt.
www.internetstart.se"

Källa: PC för Alla

"Fler startsidor
Det finns en del av våra surftips som engagerar läsarna mer än vad andra gör. Förra veckans tips på startsidor var startskottet för en insändarorkan, där många av våra läsare tipsade om sina favoriter. Här kommer därför ett par av de som flest av er har tipsat om.
www.internetstart.se"

Källa: Klick! nyhetsbrev

"www.internetstart.se
Daniel som driver InternetStart.se gör det med en målsättning om att göra den till landets största startsida. Idén grundlades i april 2000 när han studerade i Singapore och behövde en bra startsida. Han har gjort ett bra jobb med en snabbladdad sida utan reklam som är lättöverskådlig och trevlig att surfa på. Jag och tusentals andra har InternetStart.se som startsida."

Källa: Niklasson.net

"InternetStart
Målsättningen är att göra www.internetstart.se till Sveriges bästa startsida och därför genomgår siten alltid ständiga förbättringar. Daniel Lövquist är mannen bakom och ansvarig för allt arbete med InternetStart."

Källa: InnovationsExpo

"Internetstart is lead by Daniel Lovquist who has built an excellent internet portal focusing on easy access to recommended news and financial information."

Källa: .NU Domain som utsåg de tre bästa svenska webbsidorna

"InternetStart - svensk portal som har allt
Svenska Internetstart är lite mer än en portal i högen av många andra till förväxling lika portaler. Här finns en bra och genomtänkt design, och framförallt en heltäckande och användbar länksamling."

Källa: MikroDatorn recension av Staffan Olsson.

Övriga recensioner och omnämningar

Förrutom artiklarna ovan har InternetStart nämnts flera gånger som länktips i tidningar som:

Aftonbladet
InternetWorld
PC för Alla
PC World
Yahoo
Mikrodatorn
MSN
IT Direkt
SeniorNet
"Bra länksamling"
"Svensk startsida"
Praktisk startsida
Länktips
Dagens länk
"8 av 10 möjliga"
Webbpris för 2000
Tips i nyhetsbrev
Rekommenderad startsida


Och stort tack till alla andra som lagt upp en länk till InternetStart på sina egna hemsidor vilket är den bästa utmärkelsen!