Söndag 28 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

Gadgets

Gadgets

Jag har haft en gadgets där man kunde se vädret flera dagar framåt som följde med när man installerade win 7 men jag har nog tagit bort denna gadgets av misstag, undrar om någon vet var man kan hitta den igen.
Antal svar på detta inlägg: 51
Sidor: «1 2 3 4 5 6 Nästa »

Jag har nu kunnat installera MSN Wether men den blir på engelska och jag vill ha den på svenska var och hur hittar jag den på svenska?
Kan det vara denna Du menar? Om inte ber jag om ursäkt.

http://vader.se.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:15710
Denna webbläsare har inbyggd översättning. Ett klick så har du allt du behöver översätta till Svenska på Svenska.
http://www.google.com/chrome/?extra=betachannel&hl=sv
Annons
Om du vill lägga in en översättare i annan webbläsare använd denna, ett ypperligt verktyg. Översätter hela webbsidor. Följ anvisningarna, men installera inte Google verktygsfält av misstag.
http://translate.google.com/translate_tools?hl=sv
Ja, det är den jag menar Ozzy men den går inte att lägga som gadgets i win 7. Alla som har windows 7 kan ni inte titta i era gadgets om ni har väder gadgetsen och om den funkar på svenska för er? Jag har den nu på engelska i min sidebar men kan inte hitta och installera den på svenska vilket jag har haft innan och tog bort den eftersom jag inte fick den att fungera.
Primera. Min personliga uppfattning är att Gadgets bara är till hinders.
Vad gäller översättning av en hemsida till Svenska från valfritt språk är att föredra genom ett enkelklicka på en Ikon/adress i verktygsfältet.
Om det inte fungerar i Win. 7. då är det ju en miss.
Men som mycket annat, det är en smaksak.
Det handlar inte om att översätta en sida från engelska till svenska utan själva gadgetsen som ligger på mitt skrivbord är på engelska och inte på svenska som den har varit innan.
Ozzy's msn vädret går inte att köra som gadgets i Win7
denna alltså
[http://vader.se.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:15710] . .

men högerklickar man i win7 skrivbordet och väljer gadgets , så har du en väder , och som är på svenska m dubbelklickar du på den efter installationen så kommer du till Ozzys sida också
Jag har ingen gadgets i gadget som du skriver Göcke för jag tog bort den innan eftersom den inte fungerade och tänkte hämta den igen för att se om den fungerar efter hämtning av en ny.
Primera , menar du att du tog bort den från själva menyn i orginalinstallationen
de som är standard ??

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem