Måndag 29 april 2024 vecka 18
Forum
Kategori: InternetStart

Designmiss

Designmiss

Hej!

Jag la märke till att det nu finns ett antal reklamlänkar överst på sidan till höger. Placeringen av dessa reklamlänkar (bilder/loggor) är dock inte helt lyckad. Om man minskar webbläsarens horisontella fönsterstorlek (Internet Explorer) så kommer ”CDON”-loggan hamna en rad under de andra trots att det finns plats för loggorna/länkarna att flytta vänster. I och med att ”CDON” hamnar en rad ner blir också menyrubriken ”Sverige guide” (borde det inte skrivas ihop förresten) högre. Ser inte speciellt snyggt ut. Försök fixa så att reklamlänkarna flytta vänster ut (så länge det är möjligt) istället.

/Jocke
Antal svar på detta inlägg: 18
Sidor: «1 2

Jo, "Länktips" "Dagens Namnsdag" och "Senaste inlägget.." har en ljust grå "prickad" (dotted) border (själva cellerna/tabellen). I webbläsaren FireFox så är denna border helt svart, vilket gör att det ser lite konstigt ut.

Om du inte har FireFox så kan jag verkligen rekomendera att du provar den http://www.mozilla-europe.org/en/ . Och det gäller alla andra som fortfarande sitter med Explorer ;)
Tack för förtydligandet Tobbe, då vet jag vad du menar. Jag ska försöka att ordna så att det ser likadant ut i Firefox med.

Fortsätt med fler tips om ni har det..
När det gäller att ändra "+" till "-" så kan du lösa det så här. Ange attributet "name" i img-taggen till exempelvis "namndagsign":

<img src="images/icons/plus.gif" name="namndagsign" width="10" height="10" vspa-ce="0" hspace="5" border="0" alt="Visa kommande namnsdagar">

I och med att användaren klickar på plustecknet så kör du denna lilla javascriptgrej:
document["namndagsign"].src="minus.gif";


r "minus.gif" är en bild med minustecknet.

Det tror jag skall fixa det. Har dock inte testat.

/Jocke

Annons
*bump*

Hur gåre med designmissarna Daniel?
Sådärja! Nu har jag fått till det automatiska bytet av plus/minus tecknet vid avancerat sök och namnsdagarna. Tack för tipset!

Ang Firefox buggen ska jag försöka titta på det nu.
Kanon! :) Jag är bara glad att jag kan hjälpa till (även om det inte är mycket) att förbättra den bästa startsidan på nätet ;)
Sådärja! Då var också Firefox buggen fixad! :)

Fortsätt med att komma med tips..
trevlig kväll
/daniel
Är jag ensam Firefoxanvändare att ej kunna klicka fram "Infoga en smiley"?

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem