Fredag 19 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Spel, mobil och teknik

EzCAP

EzCAP

Jag såg ett program förra veckan Malou von Sivers program. Där visade de hur man lade in gamla videofilmer på datorn och dvd. Jag köpte en anordning som heter EzCAP, men jag får det inte att fungera. Är det någon som har gjort överföringar från video till DVD.
Antal svar på detta inlägg: 16
Sidor: «1 2

Emans

Om du har något roligt att berätta, posta det under, http://www.internetstart.se/forum/las.asp?id=111597 men jag tycker inte denna var så rolig att den platsar där!
Skojade lite bara, kom ihåg den här tråden.



http://www.internetstart.se/forum/las.asp?id=107483
Jag har fått en svensk beskrivning men det hjälpte inte. Jag får in ljudet som finns på videon, det var ju ganska roligt att höra mina syskon ändå. Men någon bild får jag inte fram.
Jag har lagt ljuden på min hårddisk och där får de nog ligga kvar, Jag skulle enligt företaget gå in på Blaze Video Magic och leta fram det som jag hade spelat in.
Nu har ilskan runnit över mig så imorgon så returnerar jag"skiten", de skulle skicka mig en retursedel. Man skall ju inte behöva vara ingenjör för att klara detta tycker jag.
Annons
hej igen, jag måste tala om att jag fick igång eländet med både ljud och bild.

Jag får väl behålla eländet iallafall.
Smart!

Nu lever du upp till ditt "nick".

Man är smart när man inte ger upp,trots att den nya tekniken är svår.
Jag måste tillstå att du är duktig. Minst sagt.

Jag får tacka, nu gäller det bara att hitta filmerna som jag hade tänkt lägga in på dvd. Jag har iallafall hittat en som var tagen år 2000 men det var bara på mig och mina syskon, det är konstigt att man ser äldre ut nu.

Roligt att ha min syster som numera har fått Alzeimers och är inte alls lik sig nu.


Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem