Tisdag 16 april 2024 vecka 16
Forum
Kategori: Övrigt

Svenska dagbladet

Svenska dagbladet

Kan någon byta ut Svenska dagbladet här på nyhetssidan då det poppar upp att man ska köpa dagssurf för att få läsa nyheter. Alternativ är att ta bort utrymmet för nyheter så man kan få ha fler egna länkar till media där man inte behöver betala.
Antal svar på detta inlägg: 8
Du har en par lösningar som funkar i de 2 första inläggen............


http://korta.nu/r6k9i
johnleifer!

Gör så här så slipper du bli irriterad.

LuckySwede
------------------------------------------------------------------------------
--
2013-05-13 01:41 I Internet Explorer verkar det funka att lägga in http://www.svd.se under Verktyg/Internetalternativ/Sekretess/Platser och där välja att alltid blockera cookies från SvD.

Blessings!

LuckySwede®
Fungerar lika bra i FF
Annons
På sikt kommer det att bli ganska tomt på nyhetslänkar eftersom fler och fler av tidningarna, även lokala, kommer att införa någon form av läsavgift om man inte är prenumerant. Att producera nyhetssidor oavsett om det är i pappersform eller på nätet kostar pengar. Det är människor av kött och blod som skapar sidorna och letar fram nyheterna, dessa människor vill faktiskt ha lön för sitt arbete. Gratisläsarnas tid är förbi.
Hej, som sagt Rolfre. Allt finns i ditt inlägg. Moderna tider gör den utvecklingen till 100%. Ett litet men rätt så slående bevis, det finns ett program varje kväll i SrP4/Barnradion, om radion står på då så hör man slutvinjetten en unge som låter som cirka 6-7 år säga;Gå in på webben, sr.se snedstreck barn, där finns det jättemycke skoj. Alltså, i den åldern! Hälsn. L.
häftig utvekling, betala för att se sidan och sen betala för bandbredden som man utnyttjar.

undrar när det blir lika mycket irriterade röster om detta
som det blir med TV-licensen på datorer
Hej, ja du Göcke,,den fighten är nog redan igång, men tur att man har TV då så slipper man då elda upp sig , i den här värmen vill man inte hetsa ännu mera. Hälsn. L.
Tack LuckySwede !

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem