Lördag 21 september 2024 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Skottskador

Skottskador

Varje dag nästan kommer det in folk med svåra skottskador, som kosta sjukvården och vi skattebetalare massor av pengar, eftersom detta kräver specialistvård som regel.

Alla ska har rätt till fullgod sjukvård i vårt land.

Men om det ska gälla dessa kriminella element är väl tveksamt, eftersom dom sällan eller aldrig betala någon skatt, men oftas har gott om pengar från kriminell verksamhet!
Antal svar på detta inlägg: 25
Sidor: «1 2 3

Wacko, som sagt, helt rätt tänkt. Hälsn. L.
Nä nu är ni ute och segla, jag prata skjutning mellan kriminella gäng , Alla ska har samma rätt till sjukvård. Men vore det inte på sin plats att dom betala detta själva, efter polisutredning.

Sådan skjutning är ju rena hämden, eller hur? Detta är en enorm utgift för vi skattebetalare

Specialist vård under lång tid, lägg sedan till polisbevakning, och väktare vid sjukhusen.
Har man skaffat vapen så måste man försäkra sig och vapnet. Kriminella brukar
nog varken skaffa licens eller försäkring. Dom kör på samhällets bekostnad.
Då blir det fel i balansen vilket retar upp normala människor.

http://korta.nu/wzktp
Annons
Jag förstår andemeningen i ditt budskap Thomas men det är ju orimligt att peka ut kriminella gäng endast. Det finns ju masor av andra "kategorier" som i så fall inte heller skulle ha någon fri vård.

Den sorteringen är i verkligheten helt omöjlig att göra. Sedan är det ju så att skulle det betalas i efterhand när polisutredningen var klar så är det nog så att kriminella gäng är de sista i vårt land som skulle betala den räkningen...

Tyvärr är det nog så att vi skattebetalare få stå för en del sådana räkningar varken vi vill eller ej och det gäller inte bara skottskador.

Nehej du, nu tar vi en kopp så glömmer vi bort detta så vi inte får hjärtslag och behöver slösa på vårdresurser och skattepengar
Wacko, kaffet smakade bra på balkongen i sommarvärmen. Som sagt, låt oss må gott och skicka de där "affärsmännen" dit de hör hemma. Tar en påtår nu. Hälsn. L.

Sida:
« 1 2 3


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem