http://forumbilder.se/DEKC5/raksmorgas
Hej alla tekakssbagare, varför i himmelens namn är alltid tekakorna så tjocka, jag
jämför dem som jättestora släta bullar.
Beställer man en räksmörgås, så upptar enbart brödet 50% av den totala volymen av räkmackan…
Hej alla tekakssbagare, varför i himmelens namn är alltid tekakorna så tjocka, jag
jämför dem som jättestora släta bullar.
Beställer man en räksmörgås, så upptar enbart brödet 50% av den totala volymen av räkmackan…
Antal svar på detta inlägg: 4
Håller med till 100 procent!! Tekaka är så torrt. En del gör räkmacka på Vetekaka/ Polarbröd, det är mycket godare. Det är också gott med räkor på mörkt bröd.
Godmorning på er, så sant, så sant. Men Joanna har också hittat lösningen, Polarbrödet är perfekt för den saken. Klart även vetekakan,finns alltid i frysen här. Och Polarbrödet är ju så mycket lättare att frysa in, det har ju redan vanan inne med kylan.
Apropå Räkor, ni har väl hört om den där Sthlmaren som kom in i en fiskaffär i G-borg och frågade; Säljer ni reker ? Va ä dä för nå frågade då killen bakom disken. Såna där man eter svara kunden. Nähä, sä maneter dä för inte vi. Så kan det gå. Hälsn. L.
Apropå Räkor, ni har väl hört om den där Sthlmaren som kom in i en fiskaffär i G-borg och frågade; Säljer ni reker ? Va ä dä för nå frågade då killen bakom disken. Såna där man eter svara kunden. Nähä, sä maneter dä för inte vi. Så kan det gå. Hälsn. L.
He,he! Den var bra.
Annons
haha, det är bara att käka upp brödet med ju =) Fast jag kan hålla med om att det vore godare om man fick mer räkor och mindre bröd...
Sida:
Skriv ett svar
Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.
Logga in eller klicka här för att bli medlem