Torsdag 25 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Dator och internet

Skräppost

Skräppost

På sista tiden har man fått en del skräppost och nu kom jag att tänka på att man kan sända skräpposten tillbaka till avsändaren. Det blir ju en bumerang effekt.. Dålig eller god idé ?
Antal svar på detta inlägg: 18
Sidor: «1 2

Sant som det är sagt, kasta,kasta. Det var ett Sthlms-nummer som ringde ett tag varje dag men när man har nummervisare så ser man och noterar återkommande, slutade svara och då tog det slut efter ett par ggr. Sådana som sitter runtom och ringer o ringer,,det finns ju en sida där man kan se vem som har numret, "vem ringde", och där fanns det hundratals med samma fråga på just det numret. Saken var ju klar då. Solen lyser och värmer skönt . Hälsn. L.
Att skicka tillbaka är inte alltid så lyckat för de kan ha ställt in automatiskt svar så att så fort de får ett mail kanske du får en massa tillbaka och nästa gånge ökar det vart efter.
Hej Banditen, exakt så gör de som sitter utomlands och ringer, läste om det någonstans, det spelar in samtalet, klipper ihop, och får till ett Ja-svar från den de ringt upp. Kan väl även förekomma här i landet Sverige, men det vet jag inget om. Hälsn.
Annons
Mina Herrar! Råkade högerklicka på avsändarnamnet (inte e-postadressen) och då kom det opp en ruta med följande text och alternativ:
Lägg till i Kontakter
Skicka e-post
Lägg till Betrodda avsändare
Lägg till Blockerade avsändare
Kopiera.

Ja, då är det bara att lägga till blockerade avsändare, då borde man bli kvitt skiten.
Det ser ut att fungera! Har inte fått mycket skräppost på de senaste dagarna.
Det är bara en envis rackare som ideligen ändrar sin e-post adress. Det är bara att blockera, radera. Under symbolen för skräppost i Windows Live Mail finns en liten punkt, där man klickar att blockera.
det var inte så svårt väl?? !!!
Tja, jag kan bara säga på ren Borgå-svenska " Int e ja nån datanörtti ! "

RolleBe, bara att gratulera om det fungerar. Jag vet av egen erfarenhet att det kommer snart nya mail från annan adress. Jag fick en massa skräppost om Viagra ett tag, nu minns jag inte deras epost men jag spärrade det och dagen efter kom det igen då hade de bara ändrat någon bokstav i adressen.

T.ex, a@gmail.com sedan aa@gmail.com och så kan dom hålla på hur länge som helst. Har även försökt att svara dem men får då reda på att mailet Inte går att besvara.

Sida:
« 1 2


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem