Lördag 23 september 2023 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Trist Lördagsmorgon 1986

Trist Lördagsmorgon 1986

Man kan ju inte undgå att minnas saker och ting i livet, trots att det gått 30 år nu sedan man gick förbi på ett hundratal meter ifrån platsen den trista saken på Sveavägen och såg blåljus och sirener som tjöt och man bara gissade på något vanligt inbrott eller annat. När man vaknade sedan på Lördag-morgonen och väntade sig Ring så spelar vi och Melodikrysset, men istället bara fick sorglig och dämpad musik blev man ju fundersam,. och då först insåg man ju hur nära man varit själva brottsplatsen.minns det som igår. Men vi går vidare. Hälsn.
Antal svar på detta inlägg: 6
Hörru Lagera, é de riktigt sekert att du inte stolpa in i grytan o rörde om va.
Hajjar du klyke asså.

Skämt åsido, vem glömmer den natten. När man kom hem från dansen med 2 vackra, nätta och skulle fortsätta dansen i vardagsrummet. Men varenda kanal spelade ju bara dämpad fiolmusik, som bara Sten Broman klarade av å jazza runt till.

Men som tur var kunde man ju hitta nån annan sysselsättning. F-n man måste ju offra sig för de blommande knopparna.

Tänkte att om vi ligger ner så hedrar vi i alla fall den döde.

Utan Palme (rikemans sonen kapitalisten ) hade aldrig moderaterna vuxit så starkt, han var en vandrande PR-man. Palme omvände arbetarkollektivet till den sanna läran om pengars makt. Han blev en moderaternas martyr. Det sista han sa var; Satans Djävla mördare. Det hade han övat på tidigare.

Togs nog illa upp inom brakkarleden.

Idag är moderaternas draglok Stefan Löfven. Och som Erlander sa >man behöver inte ha så mycket innanför pannbenet för att vara socialdemokrat.< Till o med en malaj har ju lyckats.

Programmet var intressant att se o lyssna på,

Men nu kan vi glömma i 10 år till.
Asså, klart man hajjar, har väl vatt mä förr ja, hur som helst, visst har det varit alla möjliga figurer i sammanhanget, både bra och mindre bra. Trots allt är det ju synd a att vi i lilla landet Sverige också ska behöva uppleva saker av den här styrkan. Alla toppar i sammanhanget där har ju också haft och har sina egna uttryck, det är ju det som gör personligheterna till egna . Även den store Tage E hade ju sin som alla i stort sett lärde sig på den tiden; ”Göbber och kärringer, huk’ er i bänker’a, för nu ladder han om!". Hur som, vi laddar och går vidare. Tjaba L.
Sorligt att inte mordet blivit löst! Illa skött från start det har ju man hört. Kanske den gode GW kan lösa det? Eller någon berätta på sin dödsbädd? Annas blir det nog inte löst??

En sak¨,han hade ju en del fiende så det är nog närmare än vi tror att hitta mördaren.
Hej Thomas, vi får förmodligen aldrig med 100%-ig säkerhet klarhet i detta fall. Ett av många som ju aldrig blir klarlagda, man får bara försöka hålla sig på rätt sida om ljuset så man får ha tiden kvar som man har, trist sak i alla fall i det lilla landet Sverige. Det är ju bara så otroligt illa att det ska gå till den upplösningen om man råkar ha olika uppfattningar om ett lands bästa, om det nu var den orsaken, det får vi nog heller aldrig veta. Angående en viss GW så har vi nog rätt olika uppfattningar om den figuren, men det får ju bero. Hälsn, L.
När det gäller den gode GW,så har han ju avslöjat en del i tv. Bland annat hade han planer på att avliva sin mor!!

Men jag tror inte att han skulle kommit på tanken att ha ihjäl våran stadsminister!

Hur som helst så kanske han kommer att avslöja mördaren på sin dödsbädd. Jag tror nämligen att han har mer information än han våga avslöja.
Ok Thomas, här är man inte lika mycket inne på GW-s vetande och kunnande, men vi väljer ju själva hur vi tror och inte tror. vi torde nog aldrig få veta sanningen om Palmes baneman. Och egentligen kanske det inte heller är speciellt viktigt, saken i sig kan nu inte göras ogjord i alla fall. Tyvärr. Morsning. L.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem