Onsdag 24 april 2024 vecka 17
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Dags Igen

Dags Igen

Hello, verkligheten kommer allt närmare och närmare. Bedrövligt hur det börjar se ut på vår planet, och nu är inte tanken om att det snöar på våren utan det som hänt i en storstad inte så långt ifrån våra gränser. Börjar nästan likna en Euro-tävling mer och mer, ursäkta språket , det blir så där i bland. Obehagligt i alla fall det som sker så pass nära oss. Men, vi får leva vidare med allt och hoppas. Tjaba. L.
Antal svar på detta inlägg: 11
Sidor: 1 2 Nästa »

Jodå så är det nog. Den kristna Västvärlden ( i Europa England och Frankrike) har blandat sig i ett inbördeskrig i Syrien. De bombar i huvudsak militära mål som IS har. IS kan ju naturligtvis inte försvara sig mot dessa attacker i Syrien. Så IS gör attacker på mål i Frankrike som är civila. Det enda dom kan svara med. Fransmän och belgare hittar de ansvariga. IS hämnas därför på Belgien genom dessa attentat. En helt naturlig följd som man borde kunnat förutse.
Ja då är väl allt som det ska vara då.
Är det en hund begraven här ? hur kan man planera nåt så stort å ingen vet nåt ?man måste ha missa nånstans ?
Annons
Och som dom säger på SVT och medierna i allmänhet så har detta inte med Islam att göra!
Som det låter så är det ju just den gruppen som har åtagit sig allt, IS alltså. Bara att hoppas. Morsning.
Vem har levererat alla de bomber som västmakterna under många år har släppt över Syrien? Den nu aktuella händelsen är väl bara en västanfläkt mot vad den syriska befolkningen fått utstå under en lång tid. I Syrien har hela städer raserats och jämnats med marken. De människor som överlevt befinner sig nu på flykt till bl.a Europa. Ett Europa som vägrar att ta sitt ansvar och i stället bygger taggtrådsstängsel runt sina gränser.

Det är hög tid för alla att inse att det går inte att flygbomba bort en ideologi eller en religion på bortaplan och sedan sitta tryggt hemma i TV-soffan.
Nilho
Ok, Nilho, vissa länder har det inte så värst lätt, men den här saken är väl bevisligen inte en insats av det Syrianska folket som sådant, eller hur ? Terroristgruppen som nu bevisligen har utfört de här dåden representerar väl knappast Syrien som stat, enligt alla rapporter. Hur som helst, inte långt från våra breddgrader ändå. Må väl.
ps/ stopp på sidan här ett tag förut, eller var det bara här över?/ds.

moderator: säger att det var ett temporärt stopp på Internetstart i kväll men nu är vi i gång igen //Göcke
Ok Mr G, skönt att det bara var tillfälligt, men blir ju fundersam när det inte kommer igång, men teknikens under, etcetc. Hälsn. L.
"Vem har levererat alla de bomber som västmakterna under många år har släppt över Syrien? Den nu aktuella händelsen är väl bara en västanfläkt mot vad den syriska befolkningen fått utstå under en lång tid. I Syrien har hela städer raserats och jämnats med marken. De människor som överlevt befinner sig nu på flykt till bl.a Europa. Ett Europa som vägrar att ta sitt ansvar och i stället bygger taggtrådsstängsel runt sina gränser.

Det är hög tid för alla att inse att det går inte att flygbomba bort en ideologi eller en religion på bortaplan och sedan sitta tryggt hemma i TV-soffan. "

Vem ska försöka reda upp situationen i Syrien då, när alla stridbara män flyr? Hoppas att vi svenskar inte skulle agera på detta sätt om det vart krig här.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem