Lördag 25 maj 2024 vecka 21
Forum
Kategori: Ekonomi och hem

Telefonförsäljare

Telefonförsäljare

Jag blir så trött av alla telefonförsäljare. Trots att jag har NIX på både hemtelefon och mobiltelefon blir jag uppringd. Måste man sluta handla hos alla företag som lägger upp mig i sina kundregister för att slippa bli uppringd eller finns det något annat sätt att slippa bli störd på telefon i tid och otid?
Antal svar på detta inlägg: 10
Om du är kund hos ett företag så gör inte NIX nån nytta.

Om det är din mobil som du har problem med så kan du ladda hem appen Truecaller där du kan spärra telefonsamtal.

www.truecaller.com

Ja som pedhan säger, sen finns det ju en sak till, har du nummervisare så kan du kolla sedan vem och varifrån, skulle det sedan vara okänt nummer då kollar du på hitta.se så ser du om fler blivit uppringda från samma nummer, står det att "1374 stycken andra har också frågat om detta nummer", då är saken klar bara radera och strunta i saken, lycka till. L.
Har en Huawei honor 7, på den kan man svartlista nummer och då släpper inte telefonen fram samtalen.
Annons
bengan det går ju bra också, förutsatt att de inte ringer med "privat nummer" som de ofta gör de där filurerna, tjing.
Man svartlistar det nummer som ringde upp men givetvis kan flera ringa i samma ärende.
ok bengan, men en sak, kan du svartlista numret utan du ser det? Då är de ju en annan sak, men risken kan ju i så fall vara att det är någon bekant som ringer med dolt nummer, eller ? Hur som helst, det är got om lurifaxar numera. Hej.
Kan bara hålla med är så sjukt trött! Vet någon varför de ringer trots att man är registrerad på http://nixtelefon.org ?
BRA TIPS! TACK!
"Om du är kund hos ett företag så gör inte NIX nån nytta.
Om det är din mobil som du har problem med så kan du ladda hem appen Truecaller där du kan spärra telefonsamtal.
http://casinomotfaktura.se/ "
Bjuder på ett eget litet tips: Om man svarar när en försäljare ringer brukar många men inte alla be om ursäkt om du säger att du är med i nix.

Funkar inte alltid men det blir mycket lättare att lägga på. Förstår att det inte löser problemet men kanske kan vara ett tips i alla fall.

Klart de är rätt mariga, men, nummer-visaren/okänt, då kan man svara med ett enda hallå, är det då någon man känner då kan man ju bara enkelt förklara varför man svarar på det sättet. Och säg ingenting annars, inspelning pågår och sedan klipper de ihop ett jakande svar från dig. Lycka till. L.
Lite jobbigt kanske men ni måste ringa runt till dom ställen där ni är medlem och avsluta era medlemskap och be dom radera er ur sina databaser för det är enda sättet att bli av med telefonförsäljare.

Sida:
1


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem