Tisdag 31 januari 2023 vecka 5
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Nyheter från TT kanske

Nyheter från TT kanske

Det utvecklar sig över allt numera, bara att hänga med och trivas. Eller hur?

Nya tillvaron; Återbruk med bostadsskötsel.
Och, i ekorrarnas värld är det Internöt som gäller numera.

Skön sommartid nu i alla fall. Mys och må. L.
Antal svar på detta inlägg: 16
Sidor: 1 2 Nästa »

Ja du lagera, det gäller att hänga med så här i sommartider. Om man håller till på stranden ser man ofta strandpipparen, och i skogarna så här års trängs orrarna med gökarna.

Sen läste jag i tidningen igår att det är ytterst ohälsosamt att ägna sig åt fågelskådning på hög höjd, likaså att utsätta sig för att leka Tarzan och svinga sig ut på "lianfärd". Tragiskt nu när vi alla vill ut i den fina naturen de stackars få månader om året som vi har någorlunda varmt och skönt. Snart vänder det, bara en vecka kvar. Sen är det broddar på och blicken mot istapparna. Att det sen regnar är bara bra, då går elpriset ner. Vi får försöka se det positiva, efter regn kommer regn. Synd att inte Pohlman är kvar i rutan, då hade vi fått se solen nånstans.
Missade ju sommarsolståndet..............
masken, som sagt, det gäller att hålla fanan högt och kolla solens gång,hehe. Synd bara att vi här i norra jordklotet har så kort tid med ljus och sol. Men där är det ju bar a så att, människan spår, men Gud rår. Just nu går det mycket glass åt på balkongen i alla fall, gott och skönt. Lev och må.
Eller hur Maud, visst är vi kloka. Hälsn.
Jättekloka, håll igång forumet!
Som sagt, "dä ska va gött å leva, annars kan de kvetta", som det heter. Årets kortaste natt nu, sen blir det mörker igen. God natt. L.
Ja nu stundar åter mörkare tider, men en och annan fågel ger sig nog till känna ändå, som t.ex den kära Sängknarren och inte långt efter "kanske efter bara fyra sek" enl en viss Uggla, nämligen Sädesskvättan.
och har man tur som kärringen sa så hinner rörmockarn komma, innan gubben kommer hem.

Och som den gamle mannen förklarade för grannen varför han bytt ut sin 70-åriga fru mot en 30-årig blondin; Jo se du jag käääände suget.

Sommaren är den tid på året då flest nya förhållanden inleds, mest barn blir gjorda och som lägger grunden till flest skilsmässor.

Så ska man stanna inne eller gå ut?

Man skall få i sig mycket vätska på sommaren säger doktorn, men är det verkligen så klokt sagt, med alla drunkningsolyckor som sker, till följd av stort vätskeintag??

God day, eller tjena,,många kloka ord finns det ser man ju här uppe. Och alla har ju sin poäng och sanning. I morgon kväll står landet Sverige stilla antagligen, får se.
Och på tal om det Maud, det vet väl du att; Apropå fotbolls-huliganer, i Norrland kallas de för hugaliganer ! Eller hur?
Skön dag alla. L.
xyz, glömde ju, synnerligen sanningen kan man säga,hehe. Må gott.

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem