Måndag 23 september 2024 vecka 39
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Skolans förljugenhet

Skolans förljugenhet

Det är gott om personal i skolan idag, men ingen ser till att människorna som jobbar där sysslar med rätt saker. Ett exempel, de s.k. öronmärkta Perssonpengarna som skulle gå till att få fler i arbete i skolan för att stötta elever med svårigheter blev ju bara pannkaka. I Ljusdals kommun t.e.x. där utbildades klasslärare till specialpedagoger som sedan lyftes bort från skolan och sedan sattes i administrativt arbete. Ett arbete som dessutom är till intet förplitigande.
Varför vågar ingen politiker ta tag i institutionernas förljugenhet måste alla gå omkring som Josefsson med dold kamera för att folk skall tro vad man säger. Ett annat exempel, en fritidspedag som gjorts om till rektor havirerade på sin post och den tjänsten gjordes om till elevvårdschef. Denna chefspost kostade massor av pengar som skulle ha kunnat användas betydligt bättre eftersom resultatet efter ett års arbete var noll eller rättare sagt minus eftersom många lärare retade sig på just denna tjänst. Ni moderater låter detta pågå utan att lätta på förlåten för just denna penningförstöring pågår i kommun efter kommun och ingen gör något. Vad är ni rädda för gör som Lejonkungen -ställ krav- jag lovar det är inte så farligt som det låter. Låt skattesänkningarna vila så skall ni se att folk strömmar tillbaka till era fållor jag är en av dem.
Antal svar på detta inlägg: 11
Sidor: 1 2 Nästa »

Maud Olofsson och Centern är en belastning för de övriga. Hon håller kvar vid en gammal,gammal folkomröstning som gör att Sverige förlorar massor av inkomster, medborgarna får skyhöga elräkningar och miljöförstöringen eskallerar. Det är bara att slå fast att kärnkraften behövs idag. Allt annat är bara tro och hopp. Det som kan bli värdefullt -fast enbart för bönderna- är att all bråte som ligger i skogen kan bli hårdvaluta om Maud får som hon vill.
Det går väl lätt att slå fast att golf och damfotboll tillhör kategorin tävlingar, men därmed inte självklart att de kan inordnas under epitétet sporter.
Nej, damfotboll och golf hör hemma i samma kategori som pimpelfiske. Visst är det kul för dom som vinner men högst ointresant för den övriga världen.
ge dem i zundapp..så fixar sig allt.eller avveckla skolan och inrätta nån mer desiplinerad skola som är sträng som fan!
Annons
hey.. nogle der ved hvor man kan hente m-II koder? kan ikk finde nogle steder efter at siden er blevet ændret
Søk etter M-II koder på google feks...... men hva skal du med de?? de virker jo ikke lenger...... ikke de du finner på nett
Här är en u-båt ute och seglar igen. Sorry Fnutte Funn och Knalle Pang.
Jag håller inte på med den här typen av argument som måste segla under falskt flagg. Därför gott folk detta om skolans förljugenhet har nån annan hittat. Fyndigt i och för sig eftersom det är sant, men ändå inte min tråd!
det er jo hele tiden krangling om hvorfor ingen legger ut M-II filer!

men jeg har ikke fått med meg grunnen for at ingen legger filene publikk

har noen svaret på dette???
goggla lite och sök på Putte Gunn, han har varit i farten han......
Pis og papir.
Der er virkende koder, men de få der sidder på dem vil ikke dele med andre

Det giver jo faktisk et dilemma, skal man syntes det er fedt at de kan se det og ikke vil dele - eller skal man være et lige så dumt svin som dem og melde dem til stop.

Jeg kender ikke svaret, men vil gerne høre nogle meninger om det.

Jeg kender både navn og adresse på en i en midtjysk by ( Tjørr...) som ikke vil dele, heller ikke mod betaling. Hvad skal vi stille op med sådan en, han er 110% sikkert også selv med herinde så det kan jo være han selv vil give svaret.

I can supplie you with MII cards, 1 year warranty, autoupdate, money back if they change cards, 150 euro, cheap

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem