Söndag 22 september 2024 vecka 38
Forum
Kategori: Familj och hälsa

Svullos död

Svullos död

Så har ännu en rolig och sympatisk människa bitit i gräset. Blev lika illa berörd som när Ted Gärdestad och Mikael Ljungberg lämnade in. Verkar som att det alltid är det trevligaste och känsligaste personerna som går först

EZ
Antal svar på detta inlägg: 15
Sidor: 1 2 Nästa »

en sorglig lördagsmorgon,man skratta bara man såg hans bild,vila i frid svullo
Fi fan Svullo varför dog han för oss?
han är en kung för oss
Tack micke för allt roligt du get oss på film och tv! Var för?
Annons
Hedra Micke på denna sida:

http://www.svullo.se/hedra.html
en underbar människa!
kan inte fatta hur psykvården fungerar.
Problematiken i psykiatrin kan i många fall ligga i frivilligvård enligt HSL eller psykiatrisktvångsvård enligt LPT. För att skydda individen i ett demokratiskt samhälle är det ganska svårt att få någon tvångsvårdad, så om någon trots mörka tankar vill bli utskriven från en psykriatrisk sjukvårdsavdelning kan det vara svårt för läkaren att få till stånd vård enligt LPT för att hålla patienten på avdelningen mot sin vilja.
En person som verkligen vill ta livet av sig försöker tills han/hon lyckas. Det spelar ingen roll vad psykvården gör då...
Sant nane, men förhoppningsvis så är psykvårdens uppgift att ingripa långt innan det har gått så långt. Det är något som den svenska psykvården har pga olika orsaker svårigheter med.

EZ
nane,du har fel,är själv skötare inom psykiatrin och jobbat över 15 år inom densamma,man måste ta hand om en självmordsbenägen person i rätt tid,och om tvunget hålla denna inlåst,för i det stadiet som dom befinner sej i finns inga utvägar än att ta sitt liv,då kan man inte bara säga att dom gör det ändå förr eller senare,det är det som är felet med många och psykvården inberäknad,sen psykreformen i början av 90 talet har samhället och vården tagit sin hand ifrån dom som är i behov av tvångsvård,den nuvarande LPT lagen är tandlös,var mycket bättre förr med LSPV lagen,då det räckte med att läkare i samrådan med anhöriga eller polis kunde tvångsvårda dom som var så pass sjuka att dom var en fara för sej själv eller andra,nu får dom ju själv bestämma om dom skall ha vård,och det ser man ju hur det har gått, Anna Lind och många andra oskyldigt drabbade skulle kanske varit skonade ifrån galningar som irrar omkring vind för våg i samhället.
Läste om detta i aftonbladet och blev faktiskt helt chockad av mickes plötsliga död..
Visserligen vart det länge sedan man såg program med just "Svullo"men då tyckte man ju att han vart ganska kul..

Tycker synd om barnen han lämnat efter sig samt hans hemliga flickvän och hans familj..

Vila i frid Micke..
/SD

Sida:


Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva ett svar.

 Logga in eller klicka här för att bli medlem